9500 din za pet tretmana radiotalasnog liftinga lica + vrata u "Fokus Laser Centru" na Zvezdari!

11000 DIN
Ponuda je istekla

U cenu je uključeno:

  • pet tretmana radiotalasnog liftinga lica+vrata

Radiotalasni lifting lica i tela, je trenutni hit u kozmetici. To je najefikasniji nehirurški tretman za podmlađivanje lica, vrata i tela. Radiotalasni lifting se preporučuje svim osobama koje žele efekat liftinga, ali ne i hiruršku intervenciju. Mlađe osobe rade preventivno zbog sprečavanja preranog starenja kože, a starije osobe koriste za zatezanje već opuštene kože i uklanjanje bora. Radiotalasi pojačavaju lučenje kolagena i elastina koji su neophodni da bi koža bila čvrsta, hidrantna i bez bora. Putem radiotalasa utičemo na duboko zagrevanje tkiva što uzrokuje kontrakciju kolagenih vlakana i podstiče stvaranje kolagena i elastina, pri čemu popunjavamo bore duboko u unutrašnjosti, a samim tim zatežemo kožu i postepeno se gubi njena opuštenost, a dolazi do izražaja podmlađen izgled, obrazi postaju čvršći, a koža lica izgleda sveže. Radiotalasni lifting čini da koža postane baršunasta, glatka, elastičnija, vlažnija, a efekat je vidljiv već posle prvog tretmana.

Ocena ponude

5/5 (ocene: 10)
Tomka Danijela je ljubazna i opustena osoba. Ceo lokal je cist i lepo uredjen. Lash liftom sam zadovoljna i nadam se da cu biti zadovoljna vremenskim periodom delovanja, pa cu ga svakako ponoviti. P.S. Danijela je osoba koja vam nece prodavati maglu i sto se tice ostalih usluga koje nudi tako da sve preporuke
Daniela Ljubaznost, stručnost, usluga. Sve preporuke.

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Fokus laser centar

Mihaila Bulgakova 12g, Zvezdara, Beograd

Vaučer važi

do 15.2.2023.

Napomene

  • Vaučer obuhvata:Pet tretmana radiotalasnog liftinga lica+vrata!
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Možete kupiti više vaučera!
  • Obavezna je najava dolaska i zakazivanje termina unapred!
  • Kontakt telefon:0600154450
  • Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite salon i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Nakon krajnjeg označenog roka iskoristivosti, vaučer nije moguće iskoristiti!

Slične ponude