990 din za anticelulit paket (pet tretmana lipolize za redukciju celulita i mršavljenje + pet anticelulit masaža sa limfnom drenažom + gratis pet termopakovanja) u SL Lady 9!

3500 DIN
Ponuda je istekla

U cenu je uključeno:

  • pet tretmana lipolize za redukciju celulita i mršavljenje
  • pet anticelulit masaža sa limfnom drenažom
  • gratis pet termopakovanja

Nehirurška lipoliza predstavlja jednu od najefikasnijih savremenih metoda koje se koriste u borbi protih gojaznosti i celulita, a o njenoj efikasnosti dovoljno govori i to što je popularno nazivaju liposukcijom bez igle. Prilikom tretmana masti se odstranjuju selektivno i ciljano, a u razbijanju celulita pokazuje daleko trajnije rezultate od drugih tehnika. Anticelulit masaža ima za cilj da stimuliše krvnu i limfnu cirkulaciju, omogući oslobađanje celulita iz kapsule i da ga putem organa za detoksikaciju izbaci iz vašeg organizma. Ova masaža je savršen, efikasan, potpuno neškodljiv i zdrav način da uklonite celulit! Osim što razbija slojeve celulita, anticelulit masaža poboljšava i curkulaciju, hrani i zateže kožu i daje Vam osećaj zadovoljstva što ste se rešili jednog problema. Termopakovanje dodatno pojačava dejstvo tretmana!

Salon "Lady 9" Vam nudi širok asortiman usluga oblikovanja tela i mogu se pohvaliti najkvalitetnijim preparatima renomiranih kuća. Kod njih možete koristiti usluge kavitacije, anticelulit masaže, masaže lica, relax masaže, parcijalne masaže...Profesionalno i uvek dobro raspoloženo osoblje stoji Vam na raspolaganju i brine se o Vašem izgledu. Prepustite Vaše telo profesionalnom timu salona "Lady 9" i uživajte u rezultatu!

https://www.facebook.com/pages/category/Nail-Salon/Studio-lepote-lady-9-562860357071580/

 

 

 

 

 

 

Ocena ponude

4,2/5 (ocene: 230)
Mirjana Sve proteklo po dogovoru, prijatno osoblje...
Miroslav Prezadovoljna sam, dopalo mi se i ponovo ću posjetiti ovaj salon !

Pitanja

Valentina
30.6.2019. 00:16
Da li do 08.07 mogu kupiti kupon ili iskoristiti sve tretmane do 08.07?
Kupoman
Valentina, rok iskoristivosti vaučera je do 08.07. i nakon tog krajnjeg datuma nije noguće iskoristiti. :)

Gde iskoristiti vaučer?

SALON ZA NEGU I ODRŽAVANJE TELA STUDIO LEPOTE LADY 9

Prvomajska 2d, Beograd
064/48-49-697

Vaučer važi

do 8.7.2019.

Napomene

  • Vaučer obuhvata: pet tretmana lipolize za redukciju celulita i mršavljenje + pet anticelulit masaža sa limfnom drenažom + gratis pet termopakovanja
  • Obavezna je najava dolaska i zakazivanje nekoliko dana unapred!
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Jedna osoba može da kupi više vaučera!
  • Radno vreme salona: od utorka do nedelje od  11:00h do 21:00h.
  • Kontakt telefon salona: 064/4849-697
  • Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite salon i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Ukoliko ne dobijete na broj telefona salona dok traju tretmani, možete poslati broj telefona na email jasmina.susnjar@gmail.com pa će Vas kontaktirati!

Slične ponude