990 din za fito piling - tretman lica sa produženim dejstvom za lečenje problematične nečiste kože lica (čišćenje, piling, maska, krema) u KS So You na Bulevaru!

2000 DIN
Ponuda je istekla

U cenu je uključeno:

  • fito piling - tretman lica sa produženim dejstvom za lečenje problematične nečiste kože lica (čišćenje, piling, maska, krema)

Nekad je važilo pravilo da za lepotu morate da stisnete malo zube i da pretrpite po koju bolnu proceduru... a onda je medicina umešala prste u kozmetologiju i sad ne morate više ništa da trpite, nema bola, samo treba da znate šta želite da postigente a savremene kozmetičke metode za kratko vreme dovešće do rezultata. Fitopilingom se izaziva brzo ljuštenje kože, što pomaže njenom metabolizmu. Dobar je za regulisanje nečiste kože, kože sa neravninama, masne kože koja ima izražene i proširene pore, kao i za kožu sa flekama i ožiljcima. U odnosu na ostale vrste pilinga ima produženo dejstvo i u toku procesa fitopilinga ne dolazi do koagulacije belančevina. Efikasnost tretmana je velika, rezultati su vidljivi odmah, a ceo proces ne izaziva traumiranje kože, niti bilo kakve naknadne komplikacije. Fitopiling je po sastavu suva smesa biljnih preparata, koja sadrži morske i slatkovodne alge, fitoplankton i lekovito bilje (bokvica, hajdučka trava, kalendula...), obrađeno posebnom tehnologijom. Fitopilingom se osobađaju biološki aktivne materije, histamin i prostoglandin, što pospešuje obnovu tkiva, resorpciju ožiljaka i zadebljanja i oživljavanje imuniteta i zaštitne uloge kože. Ovaj piling možemo preporučiti za rešavanje više od 60 % problema kože sa kojima se kozmetičari svakodnevno sreću. Moguće je rešiti čitav niz problema,kao naprimer: bubuljice, hiperkeratoza, neravna tekstura kože, masna koža sa proširenim porama, hiperpigmentacija, podlivi posle akni, ožiljci koji su nastali na koži kao posledica bubuljica. Veoma efikasan tretman, daje brze rezultate i ostavlja kožu lica glatkom i svežom!

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

KS So You

Bulevar Kralja Aleksandra 199a, Beograd
069/37-77-399

Vaučer važi

do 13.7.2019.

Napomene

  • Vaučer obuhvata: fito piling - tretman lica sa produženim dejstvom za lečenje problematične nečiste kože lica (čišćenje, piling, maska, krema)
  • Obavezno je zakazivanje unapred!
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Možete kupiti više vaučera!
  • Kontakt telefon: 069/3777-399
  • Radno vreme: pon-petak: 09-19h; sub: 10-15:00h; nedeljom: ne radimo
  • Ako ste sprečeni da dođete, obavestite salon najmanje jedan dan ranije i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Nakon krajnjeg označenog roka iskoristivosti vaučer nije moguće iskoristiti!

Slične ponude