990 din za GUA-SHA relax masažni tretman celog tela hladno-cedjenim uljima za oba pola u trajanju od 60 min (50 mi relax masaže celog tela + 10 min masaža lica Gua-Sha) - TM Harmony - NBG - BLOK A!

3500 DIN
Ponuda je istekla

U cenu je uključeno:

  • GUA-SHA relax masažni tretman celog tela hladno-ceđenim uljima za oba pola u trajanju od 60 min (50 mi relax masaže celog tela + 10 min masaža lica Gua-Sha)

Ovakav osećaj dugujemo jednim od hormona zadovoljstva koji nas stalno vraćaju na sto za masažu. Naše telo to traži od nas. Ovakvom masažom borimo se  protiv stresa i napetosti, nervoze, umora i potištenosti. 

Masaža je drevna veština lečenja i terapija koja potiče iz tradicionalne kineske medicine. Primenom raznih tipova masaže na određenim delovima tela, efikasno se postiže harmonizacija psihofizičkih funkcija i stanja organizma. Praksa stara oko hiljadu godina potvrdila je da masaža znatno pomaže kod upala, grčeva u mišićima, hiperplazije (prekomerni rast ćelija), fibroze i krvnog pritiska. Takođe, jača muskulaturu, poboljšava elastičnost i čvrstinu kože i utiče na pravilnu funkciju žlezda. Zbog toga je masaža jedan od najboljih načina za poboljšanje fizičkog i emocionalnog zdravlja, povećanja radne sposobnosti, relaksaciju i umanjenje stresa!

Obaveštavamo vas da je u najlepšem beogradskom naselju A blok, u Jurija Gagarina 20U, otvoren studio za negu tela TM Harmony. Na jednom mestu možete pronaći sve što je neophodno za vaš dobar izgled i bolje raspoloženje.

https://www.facebook.com/tmstudioharmony/?ref=py_c

Ocena ponude

5/5 (ocene: 2)
Aurora Usluga je vrhunska, osoblje preljubazno, prostor vanserijski.
zorica Sve- usluga, ambijent, tacnost, ljubaznost

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

TM Harmony

jurija Gagarina 20U, Beograd
065/577-88-00

Vaučer važi

do 28.12.2019.

Napomene

  • Vaučer obuhvata: GUA-SHA relax masažni tretman celog tela hladno-ceđenim uljima za oba pola u trajanju od 60 min (50 mi relax masaže celog tela + 10 min masaža lica Gua-Sha)
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Možete kupiti više vaučera!
  • Obavezna je najava dolaska i zakazivanje termina unapred!
  • Kontakt telefon: 065/577-88-00
  • Radno vreme: pon-sub: 09-21h; nedeljom ne rade.
  • Ako ste sprečeni da dođete, jedan dan unapred obavestite salon i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Nakon krajnjeg označenog roka iskoristivosti, vaučer nije moguće iskoristiti!

Slične ponude