990 din za mesec dana Hatha Yoge (8 termina) u YOGA GYM 49 u Kosovskoj ulici!

5000 DIN
Ponuda je istekla

990 din za mesec dana Hatha Yoge (8 termina) u YOGA GYM 49 u Kosovskoj ulici!

Hatha Yoga je drevni sistem vežbi i tehnika disanja, koji vam razvija gipkost, mišićnu snagu, pravilno držanje tela i otklanja stres vežbama relaksacije. Hatha joga sastoji se od asana (zauzimanje određenog položaja tela) i pranajame (kontrolisanog disanja). Ostati nepokretan duži vremenski period u određenom položaju, bez napora, to je asana. Svaka asana pozitivno deluje na rad određenog unutrašnjeg organa, pri tome ne zapostavljajući rad čitavog organizma. Čovek u svakodnevnom životu koristi samo 10% mišića predviđenih za kretanje, što dovodi do njihove atrofije.

Radeći hatha jogu aktivira se rad svih ovih mišića, sa akcentom na mišiće koji omogućavaju razgibavanje kičmenog stuba. Redovnim upražnjavanjem joge dobijaju se dugi, elastični, otporni, jaki i ekonomični mišići. Pranajama je voljni prekid toka udaha i izdaha, pri čemu se insistira na disanju punim plućima. Više od 70% ljudi, posebno žena diše plitko, uz korišćenje samo gornje trećine pluća. Plitko disanje uzrokuje smanjeno unošenje kiseonika što dovodi do toga da naš organizam ne ostvaruje do kraja svoje potencijale. Hatha joga jača kompletan organizam i dovodi njegov rad do savršenstva.

Fitness center Yoga Gym je klub namenjen onima koji žele da vežbaju u centru Beograda, u srcu Starog grada, u mirnom fitnes klubu, sa trenerima uvek spremnim da pomognu.ndividualni treninzi u Fitness clubu Yoga Gym u centru Beograda, sa iskusnim trenerima, samostalni treninzi kad god vama odgovara, Hatha Yoga ili AntiGravity Aerial Yoga – potpuno novo tumačenje yoga tradicije u Srbiji ili neki od različitih vrsta grupnih fitnes programa.Na vama je samo da izaberete, a tim stručnjaka Fitness cluba Yoga Gym će vam pomoći da napravite izbor koji odgovara vašem telu, obavezama i ciljevima. Probni trening je uvek u ponudi, ukoliko želite da se uverite u kvalitet naših usluga.

http://www.yogagym-bg.com/


Прикажи Yoga gym 49 на већој мапи

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Sportsko rekreativni klub Yoga gym 49

Kosovska 49, Beograd, Beograd
061 6308926

Vaučer važi

do 15.1.2018.

Napomene

  • Možete iskoristiti jedan vaučer!
  • Vaučer aktivirati do 31. decembra!
  • Nakon aktivacije vaučer važi mesec dana (8 časova)!
  • Ponuda važi samo za nove članove!
  • Kontakt telefon fitness kluba: 011 322 98 83, 061 63 08 926
  • Termini su: ponedeljak i petak od 19h:20h

Slične ponude