990 din za nadogradnju visoko kvalitetnih svilenih trepavica metodom "1 na 1" u SL Little Darling u Zemunu!

3500 DIN
Ponuda je istekla

U cenu je uključeno:

  • nadogradnja svilenih trepavica metodom "1 na 1"

Duge, guste i uvijene trepavice san su svake žene. Nadogradnja trepavica, najnoviji holivudski beauty hit je nova inovativna metoda, gde Vaše trepavice za kratko vreme postaju guste i zavodljive. Ono, što je do sada samo "zvezdama“ i top modelima bilo dostupno, zahvaljujući malobrojnim veoma veštim make-up stručnjacima, sada je i kod nas moguće. Prvo što nam kod drugih privuče pažnju jesu oči. Iz pogleda se mnogo toga može pročitati, a samo jedan pogled može ostaviti dubok utisak. Ali, što učiniti kada vaše oči ne govore mnogo o vama i kada vaš pogled nema originalnost? Dobro je poznata činjenica kako dugačke i guste trepavice daju oku definiciju i dubinu, čineći pogled dramatičnim i izražajnim.

Nadogradnja trepavica metodom "Jedan na Jedan" (Svilene trepavice), predstavlja novu inovativnu metodu, posle koga Vaše trepavice postaju prirodno guste i zavodljive. Tehnika je nastala i do sada bila dostupmna isključivo u Americi, zahvaljujući našim veštim make-up stručnjacima, od sada je dostupna i kod nas. Postupak predstavlja stavljanje veštačke trepavice na svaku pojedinačnu prirodnu trepavicu, uz pomoć specijalne tehnike i prirodnog vodootpornog lepka. Nadograđena trepavica ostaje na prirodnoj, dok prirodna trepavica sama ne otpadne, dakle 30 do 60 dana u zavisnosti od veka trajanja prirodnih trepavica. U toku ovog tretmana, koji traje oko 1 do 2 sata, trepavice se nanose ove potpuno bezbolno. Veoma je važno da se trepavice ne kvase vodom, uljima ili kremama u prvih 24 do 48 sati. Vaše nove trepavice će trajati od 4 do 6 nedelja, ali za maksimalne rezultate preporučuje se da na svake dve nedelje dopunite one trepavice koje su ispale. Izbegavajte da vučete i trljate trepavice kada se umivate. Izbacite maskaru i uvijač, takođe.

Ocena ponude

4,7/5 (ocene: 19)
Dejan Ljubazne devojke, odlicna masaza, pravi odmor za dusu.
Olga Devojka je fantastična, lepo masira, prijatna, sve super!

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

FKS Little Darling

Beogradska 11, Beograd
011/31-60-241

Vaučer važi

do 23.4.2019.

Napomene

  • Vaučer obuhvata: nadogradnju visokokvalitetnihsvilenih  trepavica metodom "1 na 1"!
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Možete kupiti više vaučera!
  • Obavezna je najava i zakazivanje termina!
  • Kontakt telefon: 011/31-60-241
  • Nakon krajnjeg roka iskoristivosti vaučer nije moguće iskoristiti!
  • Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite salon i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!

Slične ponude