990 din za najnoviji tretman Lash Lift za podizanje prirodnih trepavica bez oštećenja + gratis farbanje trepavica u Sl Estetik Star by Maja u Strahinjića Bana!

2500 DIN
Ponuda je istekla

U cenu je uključeno:

  • najnoviji tretman Lash Lift za podizanje prirodnih trepavica bez oštećenja
  • gratis farbanje trepavica

Postoje mnogi načini i trikovi pomoću kojih žene ističu oči, a ključnu ulogu u tome igraju trepavice. Žene su uvek u potrazi za savršenom maskarom i boljim uvijačem, pa se na kraju ipak odlučuju ugraditi veštačke trepavice. Ukoliko se želite svakog jutra buditi s lepim trepavicama na koje nije potrebno nanositi maskaru, lash lift tretman je odličan izbor, a oči će izgledati prirodno i otvoreno. Tretman je namenjen za sve žene koje ne žele ekstenzije, a žele naglasiti prirodne trepavice bez uvijača! Lash lift je odlična stvar i za žene koje imaju svetle trepavice jer se one tokom tretmana boje te se time ističu i dobijaju na izražajnosti. Ovaj tretman podizanja trepavica produbljuje i popunjava vaše prirodne trepavice bez ugrađivanja veštačkih. Sam proces tretmana je vrlo jednostavan i kraći od ugradnje ekstenzija trepavica. Na početku tretmana trepavice se prvo očiste od nečistoće i šminke. Na gornji kapak lepi se silikonski jastučić pomoću kojeg se trepavice izvrću prema gore. Na trepavice se nanosi keratin uz pomoć kojeg one postaju duže, tamnije i gušće. Rezultati su vidljivi odmah! Lash lift je potpuno zdravstveno bezbedan tretman koji naglašava Vašu prirodnu lepotu. Tretman je namenjen za sve dame koje ne žele ekstenzije,koje imaju ravne prirodne trepavice, ženama koje su skinule ekstenzije i žele oporaviti trepavice od korena, koje imaju spusten kapak Tretman doprinosi podizanju trepavica i dobija se efekat poboljšanog volumena i hrani dlaku keratinom. Keratin predstavlja protein koji služi kao zaštita epitelnih ćelija koje se oštećuju putem stresa i eksternih faktora. On predstavlja glavnu komponentu dlake.

https://www.facebook.com/esteticstarbymaya/

Ocena ponude

4,5/5 (ocene: 11)
Nadica Ok je uradjeno
Milica Prijatan ambijent, ljubazno osoblje.

Pitanja

Silvana
28.1.2019. 23:28
Koliko vremenski traju ?
Kupoman
Silvana, potrebno je da kontaktirate salon Estetik Star na broj telefona koji je istaknut u samoj ponudi kako biste se detaljnije informisali. :)

Gde iskoristiti vaučer?

Kozmetički studio Estetik Star Maja

Strahinjića Bana 27, Beograd, Beograd

Vaučer važi

do 5.3.2019.

Napomene

  • Vaučer obuhvata: najnoviji tertman Lash Lift za podizanje prirodnih trepavica bez oštećenja + gratis farbanje trepavica
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Možete kupiti više vaučera!
  • Obavezna je najava dolaska i zakazivanje termina unapred!
  • Kontakt telefon: 069/63-80-60
  • Ako ste sprečeni da dođete, obavestite salon najmanje jedan dan ranije i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Nakon krajnjeg označenog roka iskoristivosti vaučer nije moguće iskoristiti!

Slične ponude