990 din za Protexx dezinfekcijske uloške za sušenje i osvežavanje obuće, uklanjenje neprijatnih mirisa i sprečavanje razvoja gljivica! Deluje čak do 75x upotrebe!

Kupi za 990 DIN
2500 DIN
60 %
990 din za Protexx dezinfekcijske uloške za sušenje i osvežavanje obuće, uklanjenje neprijatnih mirisa i sprečavanje razvoja gljivica! Deluje čak do 75x upotrebe!

PROTEXX DEZINFEKCIJSKI ULOŠCI za sušenje mokre ili preznojene (znojem natopljene) obuće te za osveživanje i sprečavanje nastanka i razvoja glivica u obući.Poseban proizvod za sve koji imaju probleme sa znojenjem nogu, neprijatnim mirisom obuće ili gljivicama na nogama!

Protexx ulošci su napravljeni na bazi prirodnih sastojaka i aktivnih supstanci, superabsorcijskog sredstva, punjenja i vrećice od češljanih vlakana.Farnesol je bezbojni ekstrakt eteričnih ulja, koje miriše na đurđevkak, u prirodi se nalazi u ulju đurđevka, ulju lista lipe, zrncima mošusa…Farnesol je prirodna supstanca , napravljena na biljnoj bazi i takođe se upotrebljava u kozmetične svrhe. Farnesol aktivno djeluje protiv bakterija i gljivica te dezodorira obuću.Superapsorbcijsko sredstvo omogućava sušenje obuće.Punjenje od polisterolskih kuglica je napravljeno iz razloga, da se ulošci za obuću PROTEXX optimalno prilagode obliku cipele. Punjenje je potpuno neutralno i deluje protiv vlage.Vrećica iz češljanih vlakana je napravljena od neutralnog materijala otpornog na vlagu, koji ne šteti i prijatan je za kožu. Pobrinite se za zdravlje vaših nogu!

PROTEXX uloške jednostavno stavite u svoju obuću nakon korišćenja, najbolje preko noći. Rezultati sušenja su vidljivi odmah posle par sati. Obuću potpuno osuše, odstrane neprijatan miris, namirišu je i spriječe nastanak i razvoj gljivica i bakterija. Dezinfekcija protiv gljivica deluje čak do 75x upotrebe.

Podaci o modelu

  • Ovaj proizvod je proizveden u Nemačkoj.
  • Sva poručena roba Vam stiže za najviše pet radnih dana od momenta rezervacije.
  • Moguće lično preuzimanje na adresi Batutova 20
  • Roba se šalje putem Post Express-a o trošku kupca!
100% garancija
Pitanja u vezi ponude 0

Trenutno nema pitanja.


Ulogujte se da biste mogli da ostavite komentar.