990 din za ručni mixer DESAGO!

1600 DIN
Ponuda je istekla

U cenu je uključeno:

  • ručni mixer DESAGO

Opis:

PROIZVEDENO U SRBIJI

Model: 8001

Snaga: 100W

Napon: 220V

Brzina: 7 brzina rada

Ukljuceno 2 seta mutilica

Desago servis je vodeći i najveći servis u Srbiji koji se bavi servisiranjem audio,video,TV tehnike,računara i klima uređaja. Servis je osnovan 1997 godine.Danas poseduje 5 servisnih centara u Beogradu kao i jedan u Novom Sadu.

Desago servis je apsolutni lider u regionu u oblasti servisiranja svih vrsta televizora.22 godine iskustva ,serviseri obučavani u najvećim servisnim centrima širom sveta i hiljade zadovoljnih klijenata su nasa garancija kvaliteta.Pružamu punu tehnicku podršku i najkvalitetniji servis svih vrsta LCD,LED,Plazma i CRT Televizora.Za nas je buducnost sadašnjost,servis SMART,ANDROID i 3D Televizora po najvišim svetskim standardima i najpovoljnijim cenama na tržištu.

Serviseri Desago servisa zaduženi za servisiranje audio i video tehnike su vrhunski profesionalci koji su svoje znanje sticali u  kompanijama kojima je navedena oblast uža specijalnost.Pružamo sve vrste usluga vezanih za audio i video tehniku u najkracem mogucem roku,kako starijih tako i najnovijih digitalnih uredjaja.

Serviseri Desago servisa zaduženi za servisiranje racunara su serviseri sa dugogodisnjim iskustvom u servisiranju racunara,lap topova i tableta svih generacija.Nepostoji softverski ili hardverski problem koji je nerešiv za nas.

Desago servis klima uredjaja se za kratko vreme izborio za jednog od kljucnih igraca u oblasti klimatizacije.Nasi serviseri su specijalizirani za servis i ugradnju svih vrsta klima.Servis,prodaja i ugradnja klima uredjaja po najpovoljnijim cenama i najvišom profesionalnom uslugom.

https://www.desago.com/

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Desago

Stojana Aralice 17, Novi Beograd,

Desago Vračar

Maksima Gorkog 47, Beograd

Desago Zemun

Dunavska 17, Beograd

Desago Novi Sad

Rumenačka 112, Novi Sad

Vaučer važi

do 30.4.2021.

Napomene

  • Vaučer obuhvata: Ručni mixer DESAGO!
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Možete kupiti više vaučera!
  • Obavezna je najava nakon kupovine vaučera  na kontakt telefone: 0112270978, 0652270978
  • Dostava se vrši na teritoriji Srbije kurirskim službama!
  • Poštarina se dodatno naplaćuje 300 din!
  • Moguće je lično preuzimanje proizvoda na sledećim lokacijama: Stojana Aralice 17 Bežanijska Kosa, Maksima Gorkog 47 Vračar, Dunavska 12 Zemun, Rumenačka 112 Novi Sad!
  • Nakon krajnjeg označenog roka iskoristivosti, vaučer nije moguće iskoristiti!

Slične ponude