990 din za vaučer za popust na noćenje sa doručkom za dve osobe u LUX Zepter Hotelu Kozarska Dubica za 64 evra!

Ponuda je istekla

U cenu je uključeno:

  • noćenje sa doručkom za dve osobe u LUX Zepter Hotelu Kozarska Dubica

Velelepni  Zepter hotel, modernog dizajna, lociran u strogom centru Kozarska Dubice, na samoj obali rijeke Une, svojim izgledom sam grad čini vizuelno bogatijim i ljepšim, a sadržajem i uslugom koju pruža predstavlja vrhunski uslužni kompleks, u kategorizaciji ocijenjen sa četiri zvjezdice.

Lokacija  na kojoj se Hotel nalazi daje mu stepen više na ekskluzivnosti. Smješten je na samoj obali rijeke Une. Liči na objekat koji lebdi  ili brod uronjen u smaragdno zelenu boju uvijek uzburkane, živopisne Une. Na njega se, kao i na rijeku, može ponoviti oduševljeni uzvik starih Rimljana kada su je ugledali: Jedna-jedinstvena! S više otvorenih terasa i balkona, hotel je približen rijeci, što gostima omogućava užitak u zelenom okruženju netaknute prirode.

Ponude i atrakcije koje Vam nudimo za aktivnosti van hotela:

Nacionalni Park Kozara

Pešačenje je najbolji način da upoznate ljepote koje je priroda podarila Nacionalnom parku "Kozara". U ponudi je 7 obilježenih pješačkih staza.

Avantura Park Kozara

Avantura park se sastoji od raznih visećih prepreka koje su pozicionirane na stablima u šumi, na visini od 3 do 6 m iznad zemlje. To je sistem staza koje vise u vazduhu okačene na sajle. Smještene su između stabala na kojima se nalaze drvene platforme koje su polazne ili završne stanice od jedne do druge prepreke. Prelazeći sa platforme na platformu, preko sajli i staza na tim sajlama, korisnici se susreću sa raznim preprekama koje prolaze testirajući vlastite sposobnosti i povećavajući nivo adrenalina u krvi. Prelazak i savladavanje prepreka se vrši pod nadzorom instruktora.

Poseta Manastira Moštanica

Manastir Moštanica zauzima značajno mjesto među manastirima Srpske pravoslavne crkve. On je jedan od najvećih srpskih manastira u Republici Srpskoj. Manastir Moštanica nalazi se na 202 m nadmorske visine u dolini rijeke Moštanice, na sjevernim padinama Kozare. Od Kozarske Dubice na jug je udaljen 12km.

Obilazak seoskog domaćinstva i vinarije Banjac

Vinski podrum porodice Banjac bavi se vinogradarstvom i vinarstvom u selu  Klekovci koje je udaljeno 7 km od Kozarske Dubice na nadmorskoj visini od 200 m na izuzetno povoljnoj lokaciji za uzgoj vinove loze. Uz domaće vino oni služe i domaće suhomesnate proizvode,mladi sir i domaće sokove.

Obilazak Spomeno područja Donja Gradina

Spomen-područje Donja Gradina spomenik je Žrtvama nacističkog zločina počinjenog u periodu 1941-1945 nad „nepoželjnim“ etničkim, rasnim, i konfesionalnim grupama.

Nezaboravna vožnja rekom Unom

Rijeka Una za mještane Kozarske Dubice prestavlja dar od Boga, ova kraiška ljepotica u svima izaziva najljepše emocije. Osim što je poznata po svojoj smaragnoj boji, prepoznatljiva je po brojnim biljnim i životinjskim vrstama koji je čine zaista posebnim.

Naš hotel Zepter smješten je na samoj obali rijeke Une. Sa više otvorenih teras i balkona, hotel je približen rijeci, što gostima omogućava užitak u zelenom okruženju netaknute prirode.

Zepter hotel svojim gostima je omogućio nezaboravnu vožnju čamcem po ovoj ljepotici i pristup svim njenim skrivenim ljepotama.

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Zepter Hotel Kozarska Dubica

Svetosavska 2, Kozarska Dubica,

Vaučer važi

do 10.4.2023.

Napomene

  • Vaučer plaćate 990 din, u hotelu plaćate 64 evra!
  • Pre kupovine vaučera obavezno proveriti raspoloživost smeštaja!
  • Provera slobodnih kapaciteta i rezervacije na: 011 2019 235, 066 8031 561
  • Jedan vaučer važi za dve osobe!
  • Možete kupiti više vaučera!
  • Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite hotel i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Nakon krajnjeg roka iskoristivosti, vaučer nije moguće koristiti!

Slične ponude