Odabrane ponude

U korpu ste stavili: 990 din za kompletan oftalmološki pregled u Euromediku!
Izaberite sledeću ponudu.
količina ponuda cena
photo 990 din za KOMPLETAN OFTALMOLOŠKI PREGLED specijaliste oftalmologa (određivanje dioptrije,merenje očnog pritiska,pregled očnog dna) u EUROMEDIKU na dve lokacije(SLAVIJA i NOVI BEOGRAD)! 990,00 DIN
PDV je uračunat u cenu

1. vaučer:

Vaučer/i su na Vaše lično ime. Ako želite da poklonite vaučer, u polje desno upišite ime i prezime osobe kojoj želite da poklonite vaučer.

Ulogujte se ili se registrujte i platite Kupoman kreditom!

990,00 DIN Ukupna cena:

Izabrali ste način plaćanja putem PostFin-a. Brz i efikasan način uplate - vaučer Vam stiže u roku od 10 minuta nakon uplate u pošti. Za više informacija i česta pitanja kliknite ovde.

Klikom na dugme "PORUČI" ćete izvršiti rezervaciju Vašeg vaučera i dobiti sve potrebne podatke za uplatu.

Izabrali ste način plaćanja platnim karticama. Vaučer/i će Vam iz bezbednosnih razloga biti poslat/i najkasnije u roku od 24h.

BANCA INTESA

Platne kartice

Izabrali ste metod plaćanja uplatnicom. Klikom na dugme "PORUČI" ćete izvršiti rezervaciju Vašeg vaučera i dobiti sve potrebne podatke za uplatu.

Uplatnicu možete da uplatite u toku ponude a najkasnije 24h nakon isteka ponude u najbližoj banci, pošti ili putem e-banking naloga. Vaučer ćete naći na našem sajtu u delu "moje kupovine" najkasnije za 2 radna dana od dana uplate.

Izabrali ste način plaćanja Q-Voucherom, jedan od najbržih načina da dobijete vaučer. Uplata se vrši preko mobilnog telefona i za par minuta je gotova. Za više informacija pogledajte: http://www.qvoucher.rs/sta-je-qvoucher.php 

Platite celu porudžbinu Kupoman kreditom. Vaučer ćete dobiti najkasnije za 24h.

uslovima korišćenja