Za poslovne partnere

Kupoman d. o. o. je firma koja se bavi grupnim popustima, što predstvalja novi trend u marketingu. Suština je u tome da se na Vašu uslugu/proizvod ponudi popust od 40% do 90% i da takvu ponudu prezentujemo na našem veb sajtu. Potreban je minimalan broj kupaca (koji zavisi od našeg dogovora) da bi ponuda uspela odnosno da bi kupci ostvarili popust. To znači da i sami kupci imaju motiv da ih se skupi što više, a za Vas to znači da naknadu za izvršenu uslugu plaćate tek ukoliko je ostvaren učinak koji Vas zadovoljava. Celu reklamnu kampanju vodimo na taj način da reklamiramo Vašu firmu i Vašu uslugu/proizvod i zavisno od usluge/proizvoda biramo ciljnu grupu tako da dovedemo za Vas veliki broj novih mušterija. Sve troškove i rizike kampanje snosimo mi. Stoga, i u našem je interesu da Vam dovedemo što veći broj novih mušterija.

Zašto poslovati sa Kupomanom?

Svaki dan na našem veb sajtu kupoman.rs ćemo reklamirati nove zanimljive ponude, koje ćemo nuditi našim kupcima, time naši kupci postaju i Vaši.

Kod tradicionalnog marketinga prvo plaćate pa onda čekate rezultate koji su uvek neizvesni. Kod nas prvo čekate rezultate, pa tek ukoliko su ostvareni rezultati koji Vas zadovoljavaju, plaćate procenat u vidu naknade.

Za razliku od tradicionalnog marketinga mi Vam možemo obećati dobre rezultate
i takodje Vam pružamo dobru reklamu Vaše firme.