1100 din za 10 anticelulit tretmana mezoterapijom bez igle za razbijanje celulita i topljenje masnih naslaga u lux studiju VAŠ SALON u centru Beograda! Popust 91%!

12000 DIN
Ponuda je istekla

Neverovatno ponuda! 10 anticelulit tretmana mezoterapijom bez igala za ubrzano razbijanje celulita i topljenje masnih naslaga! Celulit je pojava koja može prouzrokovati niz negativnih fizičkih i psihičkih reakcija. Zbog toga celulit je potrebno eliminisati na vreme. Anticelulit mezoterapija je metoda koja može trajno eliminisati celulit. Celulit se javlja u pubertetu i progresivno se pogoršava sa godinama. Najčešće se javlja na bokovima, nogama i zadnjici i ne javlja se samo kod gojaznih. Verovali ili ne, češći je kod mršavih žena. Mezoterapijom se direktno tretira celulit. To je ubrizgavanja mikroskopskih količina farmaceutskih ili homeopatskih supstanci, biljnih ekstrakata i vitamina u kožu lica ili tela. Time se postiže eliminacija celulita i masnih ćelija, gubitak kilograma i podmlađivanje kože. Rezultati su veoma uočljivi! Ovaj pronalazak nauke se pokazao kao izuzetno efikasan, bezbjedan, bezbolan, luksuzan tretman, nije potrebno vreme oporavka, nema nikakvih neželjenih efekata.

Frizersko - kozmetički studio ,, Vaš Salon” se nalazi u Ul. Marka Oreškovića br: 6 blizu pijace Đeram, na Zvezdari, u Beogradu.Uz profesionalno osoblje možete zadovoljiti sve vaše kriterijume sopstvene lepote. Pored prijatnog ambijenta, u našem studiu možete dobiti usluge svih vrsta depilacija, pedikir, manikir, frizer, masaža, tetovaža, trajne šminke, tretmana lica, tretman estetskog dopunjavanja usana ( HIJAURON ), bora, jagodica, i mezoterapiju lica ( rolerima ). Nudimo vam prijatan ambijent i zagarantovani kvalitet.

http://vassalon.com


Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Vaš salon

Marka Oreškovića 6, Beograd
064/49-00-959, 011/645-05-01

Vaučer važi

do 21.5.2014.

Napomene

  • Obavezno je zakazivanje unapred!
  • Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite salon i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Jedna osoba može iskoristiti više vaučera!
  • Radno vreme salona: ponedeljkom od 12h do 21h, svim ostalim danima u sedmici od 09h do 21h
  • Kontakt telefon salona: 064/49-00-959, 011/645-05-01

Slične ponude