1190 din za tri ultrazvučna pregleda (štitasta žlezda, abdomen, mala karlica kod žena ili prostata kod muškaraca) u DZ CLINICANOVA u Višegradskoj ulici!

7000 DIN
Ponuda je istekla

Ponuda je za 3 ultrazvuka:

  • Ultrazvuk štitaste (tiroidne) žlezde
  • Ultrazvuk abdomena
  • Ultrazvuk mokraćnih kanala i bešike kod žena ili prostata kod muškaraca

Da li Vas muči umor svaki dan? Da li Vam se magli vid, da li se gojite, hvata vas jeza, ili gubite kosu? Ili Vam se dešava suprotno - često ste ubrzani, znojavi, ili uznemireni? Moguće je da je krivac Vaša tiroidna žlezda. Ona proizvodi hormone koji kontrolišu brzinu Vašeg metabolizma – sistema koji pomaže telu da koristi energiju. Poremećaji štitaste žlezde mogu usporiti ili ubrzati metabolizam. Ultrazvuk daje uvid u stanje štitaste žlezde, paraštitastih žlezda, pljuvačnih žlezda i limfnih žlezda vratne regije. Potrebno ga je uraditi kod oboljenja i promena na ovim organima, kao i kod svake pojave otoka i bola na vratu. Ultrazvuk abdomena (trbušnih organa) je metod snimanja kojim se dobijaju slike unutrašnjosti ljudskog tela. Ultrazvuk abdomena jedna od osnovnih dijagnostičkih metoda u savremenoj medicini koja pruža dragocene informacije o stanju unutrašnjih organa stomaka. Da bi se obavio pregled, pacijent ne treba da jede šest do osam sati pre pregleda, a dva časa pre pregleda treba da popije tri do četiri čaše vode, da ne mokri i da na pregled dođe sa punom bešikom. U hitnim slučajevima, radi se pregled bez pripreme. Pregled se radi kod: bolova u trbuhu, promena i oboljenja na jetri, upala i promena na žučnoj kesi i bubrezima, smetnji pri mokrenju i pojave krvi u mokraći, nekih zaraznih oboljenja, svih drugih stanja prema proceni lekara.

U savremeno opremljenom prostoru uz angažovanje profesionalnog medicinskog osoblja Dom zdravlja "Clinicanova" pacijentima nudi konsultacije i preglede lekara svih specijalnosti. Oprema koja se koristi u radu je sertifikovana, inovativna i prilagođena za rad kako bi lekari na najbrži, najsigurniji i najprecizniji nacin utvrdili dijagnozu. U prostorijama Doma zdravlja je i laboratorija, koja u kratkom roku dolazi do rezultata i time ubrzava tretman. Veoma su ponosni na svoj tim lekara, kojima je etika prvo načelo u postupanju sa pacijentom!

http://www.clinicanova.rs


Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Dom zdravlja Clinicanova

Višegradska 26, Beograd
011/7151-777

Vaučer važi

do 24.10.2014.

Napomene

  • Obavezno je zakazivanje unapred!
  • Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite dom zdravlja i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Jedna osoba može da iskoristi više vaučera!
  • Radno vreme doma zdravlja: od ponedeljka do petka od 07:30 do 20:30, subotom od 08:30 do 15:00
  • Kontakt telefon doma zdravlja: 011/7151-777

Slične ponude