1500 din za noćenje za dvoje sa doručkom u VILI JEZERO u Beloj Crkvi!Dođite i uživajte u divnom ambijentu i predivnoj prirodi! Popust 50%!

3000 DIN
Ponuda je istekla

Vila Jezero nalazi se između tri belocrkvanska jezera: Glavnog, Šaranskog i Šljunkare. Udaljena je svega 1,5km od centra Bele Crkve, a pored samog objekta nalaze se tereni za tenis, košarku i rukomet, tako da odmor koji zaslužujete možete provesti na veoma interesantan način. Okružena zelenilom, vila obezbeđuje prijatan smeštaj i odmor u sobama sa TV-om, internetom i klimom. Posebnu ugodnost predstavljaju ukusni obroci koje osoblje služi na cvetnoj terasi vile. Oduševiće Vas predivna i kristalno čista jezera, svež vazduh i lepota prirode koja dugo ostaje u sećanju.Jedinstvenu turističku ponudu u Vojvodini predstavljaju izleti i obilasci belocrkvanskih jezera, a Vi sada imate priliku da po neverovatno povoljnoj ceni nekoliko dana provedete baš pored njih. Ne propustite ponudu koju Vam pružaju portal PolaCene i vila Jezero i priuštite sebi i svojima prijatan i opušteni odmor.


Pitanja

Predrag
26.4.2014. 18:49
Poštovani, Hteo bih da dobijem par informacija u vezi Vaše ponude: Ima li svaka dvokrevetna soba svoje kupatilo i da li soba ima terasu Ima li slobodan termin od 12.05. - 19.05. Unapred zahvalan na odgovoru S Poštovanjem
Kupoman
Predraže, za sva ova pitanja najbolje je da pozovete na broj iz opisa ponude. Srdačan pozdrav. :)

Gde iskoristiti vaučer?

Vila Jezero

Jezerska bb, 26340, Bela Crkva
013/851-771

Vaučer važi

do 24.5.2014.

Napomene

  • U cenu nije uključena boravišna taksa koja se plaća na licu mesta iiznosi 50 dinara za odrasle,
    odnosno 25 dinara za decu od 7 do 14 godina!
  • Obavezna rezervacija termina unapred!
  • Telefon za rezervaciju: 013/851-771
  • E-mail villajezerobc@gmail.com
  • Možete kupiti više vaučera!
  • Jedan vaučer važi za dve osobe za 1 noćenje!

Slične ponude