1800 din za internistički kardiološki pregled + EKG srca + 24h holter pritiska ili internistički kardiološki pregled + EKG +UZ srca ili gastroenterološki pregled + UZ abdomena u ordinaciji DR PETRIĆ!

5000 DIN
Ponuda je istekla

U okviru ove ponude imate tri opcije:

  • internistički kardiološki pregled + EKG srca + 24h holter pritiska
  • internistički kardiološki pregled + EKG srca+ ultrazvuk srca
  • gastroeterološki pregled + UZ abdomena

Bolesti srca i krvnih sudova glavni su uzrok oboljevanja i smrtnosti savremenog čoveka. Život savremenog čoveka obeležava stres, kao jedan od najbitnijih faktora rizika za nastanak bolesti. Uz ovo, treba dodati još i pušenje, sedantan način života, gojaznost, uzrokovanu nepravilnom ishranom, i naslednu komponentu. Sve ovo dovodi do nastanka koronarne bolesti, povišenog krvnog pritiska, srčanog i moždanog udara i dijabeta. Da bi na vreme sprečili nastanak kardiovaskularnih oboljenja, moramo preventivno delovati i eliminisati sve faktore rizika, a najbolji način za to je preventivni kardiološki pregled, koji treba da se uradi pre nego što se bolest ispolji.

Internistički kardiološki pregled treba uraditi jednom godišnje! Ovim pregledom dijagnostikuje se eventualno prisutno kardiološkog oboljenja (povišen krvni pritisak, angina pektoris, poremećaji srčanog ritma itd.) i procenjuje rizik od njegovog nastanka. Ovo je naročito važno za sve koji su u svojoj porodici imali nekoga ko je bolovao od srca. Preventivni pregled bi trebalo da urade i sve osobe koje planiraju da započnu rekreaciju ili bavljenje nekim sportom. Uz pregled, ova ponuda uključuje i Ekg srca i ultrazvuk srca! Ultrazvuk srca treba uraditi svim pacijentima koji imaju simptome angine pectoris ili su preboleli akutni infarkt miokarda, kao i pacijentima koji su imali neku hiruršku intervenciju na koronarnim krvnim sudovima . Ultrazvuk srca treba uraditi i pacijentima koji se brzo zamaraju i znaju za aritmiju srca. Po protokolu ultrazvuk srca se radi i kod svih pacijenata kod kojih je dijagnostikovana hipertenzija. Ovim pregledom gleda se kakva je pokretljivost pojedinih segmenata srčanog mišića na osnovu čega se zaključuje kakva je ishrana srčanog mišića, procenjuje snaga srčanog mišića,  veličina srčanih šupljina kao i prisustvo stranih masa u njima!

Ordinaciju "Dr Petrić" je osnovala porodica lekara i medicinskih sestra velikog iskustva i znanja, sa idejom da se uspostavi  istinski kontakt i briga o pojedincu i njegovoj porodici. U ordinaciji se pružaju usluge pregleda, dijagnostike i lečenja bolesti unutrašnjih organa. Tim stručnjaka svakodnevno brine o zdravlju u oblasti kardiologije, gastroenetrolgije, endokrinologije, pulmologije, reumatologije, nefrologije...Težište rada ordinacije je preventivna medicina ( preventivni, sistematski pregledi), potom ultrazvučna dijagnostika srca, krvnih sudova vrata i periferije, štitaste žlezde, trbuha, male karlice, dojki...), holter pritiska i holter EKG-a. Laboratorijska dijagnostika, određivanje Helicobacter Pylori.Pregledi i lečenje pacijenata se sprovodi u ordinaciji  i na terenu. Specifičnost ove ordinacije je prisan kontakt sa pacijentom, stalna briga i komunikacija.

http://www.dr-petric.rs/


Pitanja

Marina
21.5.2014. 02:05
Sve preporuke i pohvale. Brzo dobijete termin, strucni su i jako detaljni kod pregleda

Gde iskoristiti vaučer?

Dr Petrić

Vojvode Stepe 133/5, Beograd
011/3989-830, 063/8720-374

Vaučer važi

do 30.5.2014.

Napomene

  • Obavezno je zakazivanje unapred!
  • Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite ordinaciju i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Jedna osoba može da iskoristi više vaučera!
  • Radno vreme: od ponedeljka do petka od 08:00 do 20:00, subotom od 08:00 do 14:00
  • Kontakt telefon: 011/3989-830, 063/8720-374

Slične ponude