1800 din za kompozitnu fasetu + gratis fluorisanje zuba u stomatološkoj ordinaciji Dr Olivera Vujić!

6000 DIN
Ponuda je istekla
KOMPOZITNE FASETE SA POPUSTOM OD 70 % (UMESTO 6.000 ZA SAMO 1.800 ) I GRATIS FLUORISANJE ZUBA  u stomatološkoj ordinaciji Dr Olivera Vujić!
 
Kompozitne fasete podrazumevaju nanošenje estetskog materijala na prednju, vidljivu stranu zuba u cilju korekcije boje, oblika i položaja zuba.Fasetiranjem se postiže estetski efekat koji pacijent želi - svetliji zub. Zubi se fasetiranjem mogu korigovati u smislu dobijanja volumena i boje, pa čak i veličine zuba nanošenjem estetskog materijala na sečivne ivice prednjih zuba.Fasetiranje kompozitnim materijalima spada u direktne restauracije, što znači da se rade u jednoj poseti, tretmanu koji traje 1-2 h. Trajanje kompozitnih faseta uz dobro održavanje oralne higijene se procenjuje na 5-7 godina. Naime,vremenom se materijal " potroši ", naročito na mestima trenja, na kontaktima sa donjim zubima, pa je
neophodno izvršiti povremene korekcije.
Prednosti :
  • Manje uklanjanje tj. brušenje zubne supstance, na pojedinim mestima nije ni potrebno.
  • Lako se koriguje u slučaju loma ( pucanja ) novim slojem kompozita.
FLUORISANJE ZUBA (GRATIS - INAČE, CENA FLUORISANJA JE 1200 DIN). Primenjuje se kod PREVENCIJE KARIJESA, TERAPIJE POČETNOG KARIJESA( bele mrlje ), POVEĆANE SKLONOSTI KA KARIJESU, ZAŠTITE PREOSETLJIVOG DENTINA( naročito vratova zuba ), KLINASTIH EROZIJA, MILOLIZA, DECE SA ORTODONTSKIM APARATIMA, KAO I KOD ODRASLIH SA FIKSNIM NADOKNADAMA I PARCIJALNIM PROTEZAMA.Fluorisanjem, dolazi do vezivanja Fluora sa Kalcijumom iz površnog sloja gleđi i tako nastaje CaF ( Kalcijum fluorid ) koji prekriva površinu zuba i karijes prijemčiva mesta i tako stvara jednu zaštitnu barijeru koja štiti zube od dejstva plaka i bakterija a pospešuje i proces remineralizacije ( lečenja ) početnih lezija.Preporuka je da se jednom godišnje ili na 6 meseci kod osoba sa povećanom sklonošću za karijes uz redovan stomatološki pregled izvrši i fluorizacija zuba.
 

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Stomatološka ordinacija Dr Olivera Vujić

Batutova 7/1, Zvezdara, Beograd
063 / 75 74 547

Vaučer važi

do 20.7.2016.

Napomene

  • Obavezno zakazivanje termina unapred!
  • Radno vreme: Pon- Pet: 12- 19 h, Subota: 12- 17h
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu (za jedan zub)!
  • Možete kupiti više vaučera!
  • Kontakt telefon: 063 / 75 74 547

Slične ponude