250 din za trajnu lasersku epilaciju male regije po izboru (nausnice, brada, zulufi ili linije stomaka) u Arena Estetik centru! Popust 75%!

1000 DIN
Ponuda je istekla

250 din za trajnu lasersku epilaciju male regije po izboru (nausnice, brada, zulufi ili linije stomaka) U Arena Estetik centru! Popust 75%!

Dermax RF Light je najsavremenija ultrazvučna epilacija bez bola i iritacije kože. Kada je reč o uklanjanju dlačica, osnovno pravilo je izbeći oštećenje ćelija kože ili ga svesti na minimum. Za nastanak i opstanak dlake odgovorne su papile i odgovarajući dotok hranljivih materija do papila. Permanentna oslobođenost od dlačica postiže se jedino ciljanim delovanjem na papile dlake. Uklanjanje dlačica vrši se uz pomoć laserskog snopa u kombinaciji sa ultrazvučnim zračenjem i tako se samnjuje dotok hranljivih materija papilama. Potrebno je uraditi između 5 i 8 tretmana. Aparatom RF Light dolazi do bržeg rezultata jer se prva 3 tretmana rade na svega 7 do 10 dana i tim posupkom se duplo veći broj dlaka uhvati u prvoj fazi rasta, a nakon toga se tretmani rade na 4 do 6 nedelja. Važno je napomenuti da ostali laserski sistemi moraju da prave veći razmak između tretmana zbog jačine laserskog snopa koji je često neizdrživo bolan!

"Arena Estetik Centar" je etetski studio koji nastoji na svojim klijentima i pacijentima pruži najbolju uslugu iz svake oblasti svoje delatnosti. Svesni su zahteva i potreba svojih klijenata da budu zdravi i lepi, pa su stoga razvili niz usluga koje pružaju uz maksimalnu stručnost u izuzetno prijatnom ambijentu!

http://www.arenaestetik.com


Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Arena Estetik Centar

Antifašisticke borbe 18, Beograd
064/4040-450, 011/3121-860

Vaučer važi

do 15.3.2016.

Napomene

  • Obavezno je zakazivanje unapred!
  • Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite centra i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Jedna osoba može da iskoristi više vaučera!
  • ponuda se odnosi na epilaciju nausnica, brade, zulufa ili linije stomaka
  • Radno vreme centra: od ponedeljka do subote 10:00 do 21:00
  • Kontakt telefon centra: 064/4040-450, 011/3121-860

Slične ponude