690 din za dubinsko ultrazvučno čišćenje lica i podmlađivanje hijaluronom u City Relaxu u centru Novog Sada!

2000 DIN
Ponuda je istekla

Tretman dubinskog ultrazvučnog čišćenja lica je najbezbedniji, najugodniji i najdelotvirniji način čišćenja i rehidratacije koji se može uraditi kao poseban tretman ili kao uvod u zahtevnije tretmane, kojim se rešavaju različiti estetski problemi kože.

Dubinsko ultrazvučno čišćenje lica ili ultrazvučni piling je potpuno bezbolna procedura koja se sprovodi ultrazvučnom špatulom preko koje se ultrazvukom deluje na kožu lica. Na taj način, koža se oslobađa površinskih i dubokih nečistoća, izumrlih ćelija sa površine kože, pore se otvaraju, pa je koža posle toga potpuno očišćena, sveža i spremna da upije sastojke preparata za negu koji se na nju potom stavljaju.

Ovakav vid tretmana je poznat i kao „tretman pred važan događaj“, jer osim što čisti kožu, ultrazvučne vibracije rade jednu finu mikromasažu i opuštaju mimičnu muskulaturu, tako da lice nakon tretmana izgleda odmornije, zategnutije i mlađe.

Nakon čišćenja kožu dubinski ishranjujemo hialuron antirid gelom sa visokom koncentracijom hialuronske kiseline čime koža postaje zategnuta, hidrirana i blistava.

Finalni deo tretmana je peptid bioaktivna krema. Zbog svojih izuzetnih prirodnih sastojaka ova bioaktivna krema usporava proces starenja kože i podstiče sintezu kolagena, a kožu čini bolje toniranom, sjajnijom i prosvetljenom.

Biti zdrav i vitalan, a pri tom lepo i negovano izgledati je osnovna zamisao wellness centra. City Relax postoji od 2006.god. i za to vreme je stekao veliki broj vernih i zadovoljnih korisnika. Jedan od prvih wellness centara u Novom Sadu, City Relax se ističe velikom posvećenosti korisniku, profesionalnom i kvalitetnom uslugom i prijatnim ambijentom.Kombinacijom odličnih anti-stres tretman stvorili smo jedinstven wellness program iz kojeg izdvajamo Relax Dan i Mediteran Spa kao najomiljenije programe. Podizanjem i obnavljanjem životne energije neophodne za normalno i zdravo funkcionisanje organizma, postižemo željeni cilj harmonizovanje tela, uma i duha.Iz ponude nege lica i tela izdvajamo tretman Mezoterapije bez igala kojom se uspešno rešavaju estetski problemi zatezanja i podmlađivanja kože lica, kao i oslobađanja celulita i masnih naslaga sa stomaka i nogu.Da bi ste očuvali vitalnost, zdravlje i lepotu potrebno je da odvojite malo vremena za sebe što svakako i zaslužujete. Dođite u wellness centar City Relax i uživajte u posebno osmišljenim i jedinstvenim tretmanima koji okrepljuju telo i dušu.

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

City Relax

Danila Kiša 2, Novi Sad
021/424-771

Vaučer važi

do 24.1.2017.

Napomene

  • Obavezno zakazivanje unapred!
  • Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite salon i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Namenjeno ženama,
  • Broj tretmana koje se može kupiti je 10.
  • Vreme trajanja tretmana je 30 min.
  • Kontakt telefon: 021/424-771

Slične ponude