790 din za profesionalnu Yumeiho i Shiatsu masažu uz manuelnu terapiju (50 minuta tretman celog tela) u studiju Latisse!

2400 DIN
Ponuda je istekla

Yumeiho - to je manuelna terapija zasnovana na prirodnom načinu lečenja u kojoj osnovno sredstvo čine ruke terapeuta,radi se na strunjači u laganoj sportskoj opremi(trenerci i majici). Yumeiho terapija daje odlične rezultate kod osoba koje imaju probleme s kičmenim stubom. Pokazala se korisnom kod osoba koje zbog prirode posla dugo vremena telo drže u istom položaju, poput programera, vozaca, salterskih radnika, muzičara, slično. Tehnika se sve više koristi i kod mnogih sportista preopterećenih svakodnevnim intenzivnim treninzima i odlična je pomoć jer se njome mogu opustiti mišići, poboljšati cirkulacija te rešiti problemi s ligamentima i zglobovima. Isto vredi i za osobe starijeg doba, kod kojih je delotvorna za rešavanje tegoba vezanih uz slabu cirkulaciju, nedovoljno kretanje, loše držanje i ostale probleme koji su ustvari akumulisani tokom celog života.Ova terapija dosta povoljno utiče na različite probleme lokomotonog sistema, glavobolje, bolove u vratnom i ramenom predelu, bolovi u kukovima,grčevi u mišićima,skolioze,spondiloze,dobre rezultate daje u sprečavanju bolova i deformiteta koštano zglobnog sistema. Yumeiho terapija vas čini gipkim i lakim, izgled tela i držanje se poboljšavaju oslobađa vas fizičkog i mentalnog zamora,depresija,poboljšava raspoloženje i ponovo uspostavlja sposobnost samoisceljenja. Zato se na istoku koristi kao preventivna metoda.

SHIATSU - Terapija pritiskanja prstima - može dati nove duševne i psihičke snage svakom čoveku nezavisno od njegovog uzrasta, profesije i načina rada. Zahvaljujući metodi SHIATSU svako može dostići to o čemu nikada nije ni maštao. SHIATSU može Vas spasti od nazeba, bolesti želuca, dijabetesa,čak i od raka.

https://www.facebook.com/pages/Studio-Latisse/400736160096539?fref=ts

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Latisse

Svetozara Miletića 42, Novi Sad
060/6628772

Vaučer važi

do 30.1.2017.

Napomene

  • Obavezno zakazivanje termina unapred!
  • Ako ste sprečeni da dođete, obavestite salon najmanje 1 dan ranije i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Jedan vaučer važi za 1 osobu!
  • Tretman traje 50 minuta!
  • Možete kupiti više vaučera!
  • Zakazivanje isključivo telefonskim pozivom!
  • Kontakt telefon: 060/6628772

Slične ponude