← nazad

Pitanja u vezi ponude

Vaše pitanje


Ulogujte se da biste mogli da ostavite komentar.

Sladjana
1.4.2012 19:21:38

Nikome ne preporucujem ovaj salon. Mogla je da dobije stalnu musteriju i jos mnogo pored mene, ali zato ce samo dobiti jako losu reklamu. Ne dobijes zaista nista od onoga sto je u ponudi, nisu u pitanju vise boja samo jedna,satiranje na kapu, valjda se to samo radi jos u ovom salonu, bez preliva naravno, nema keratinskog pakovanja, sisanje bih bolje ja obavila, a o feniranju da ne govorim. Ne znam zasto nisam odmah odustala, kada sam videla da su u salonu samo babe koje navijaju lokne, tada mi je vec bilo sve jasno, a o frizerki koja je veoma neljubazna, sto je krajnje neprofesionalno necu trositi reci. Veoma lose iskustvo, ne ponovilo se..

Danica
12.2.2012 00:40:24

Vidim da su iskustva razlicita. Ja sam prezadovoljna svaki put kada izadjem iz salona! Bila sam jednom i od tada stalno idem i ne planiram da promenim lokaciju. Mislim da je potrebno samo znati sa zelite i na koji nacin i svi ce vam izaci u susret. Svakako imaju preporuku od mene,

Biljana
9.2.2012 09:54:00

Samo da naglasim,i ja sam cekala 2 sata na pramenove!Ok je zena i ok radi,jedino sto je bilo nas 5 odjednom,i jos jedna primedba,zapalo mi je to za oko,dok sam cekala,kazete da koriste original preparate za kosu,farbe,sampone,blans...Ja sam primetila da iz SAYOS tube za sampon izlazi obican zeleni sampon,a ja ga licno koristim a boja mu je bela i gusta!Zapitala sam se da li MI preko interneta imamo poseban tretman{jeftinije farbe i samponi)od onih koji dodju bez zakazivanja!

Kupoman

Biljana, možeš biti sigurna da svi imaju isti tretman.

Jovana
8.2.2012 12:09:09

zena jeste profesionalac i na tome svaka cast, ali to ne znaci da treba da primi u roku od 3 sata 10 musterija. ja shvatam da ona zeli da izadje u susret svima, ali to utice i na kvalitet njenog rada. ja sam radila sencenje, i to je u prvi mah izgledalo ok. preliv nisu stavili, tako da sam vec od sledeceg pranja imala odvratnu blans boju \'\'pramenova\'\'. svakako da preporucujem da radite u ovom salonu, ali pre toga da se zaista dogovorite sa zenom sta ulazi u tu cenu, a sta ne. i da imate svoj pravi termin, a ne da odjednom radi tri satiranja, pa se na kraju ne zna, ni ko je sta hteo. sve sto sam napisala shvatite kao savet, a ne kao kritiku! pozdrav svima! :)

ana
8.2.2012 09:45:11

Koje farbe koriste?

Kupoman

Ana, najbolje je da pozoveš salon, oni će ti tačno reći. :)

ana
8.2.2012 09:43:36

Da li je u pitanju jedna ili vise boja pramenova?

Kupoman

Ana, u pitanju je jedna boja premenova i više nijansi, po izboru. :)

zorana
7.2.2012 13:08:10

usluga je skroz ok.

mirjana
6.2.2012 20:02:45

Ništa posebno.Nisam izašla zadovoljna, a niko nije ni primetio da sam radila pramenove :(

mirjana
6.2.2012 11:42:29

Rade za medalju,gospođa jedan veliki profesionalac! Toplo preporučujem.