← nazad

Pitanja u vezi ponude

Vaše pitanje


Ulogujte se da biste mogli da ostavite komentar.

Dragana
13.2.2012 18:58:46

Pa,Aleksandra inace sve sto radi u zivotu,radi ovako.Lazno i bezobrazno.Licno iskustvo!!!

kupoman
2.1.2012 16:30:33

Poštovani,

želimo da Vas obavestimo da je novac regularno uplaćen na račun astrologa upisan u ugovoru, medjutim naišli smo na neprofesionalno ponašanje klijenta odnosno odbijanje da se našim korisnicima izvrši usluga. Stoga smo bili u obavezi da svim ljudima koji su kupili kupon a nisu bili u mogućnosti da ga iskoriste povratimo novac. Mi imamo jako veliki broj klijenata, u šta se i sami možete uveriti, i ovo je jedini problem koji je nastao do sada. Zbog neispunjavanja ugovornih obaveza i klevete, protiv astrologa Aleksandre je pokrenut sudski postupak. Svim korisnicima se izvinjavamo zbog neprijatnosti i izražavamo nadu da se ovakve neprijatne situacije više neće dogadjati.

Srdačan pozdrav,

Kupoman

Zorana
27.10.2011 16:31:29
Postovani,i dalje se nista nije promenilo u vezi sa Aleksandrom i njenim neprofesionalizmom.I ja sam,kao i ostale zene,dolazila do njenog stana i ispaljivala me je,otkazivala,pomerala termine,itd.,i sada se opet ne javlja.Vise zaista necu komentarisati taj bezobrazluk,samo zelim da mi se vrati novac.Moj mail je zoranastanisic@gmail.com i molim Vas da mi se sto pre javite.S postovanjem,Zorana
Sanja
23.10.2011 21:05:25

Da li je neko uspeo da stupi u kontakt sa Aleksandrom? Ja sam nameravala svoj kupon da iskoristim u novembru pa ne znam sta da radim. Pozdrav

Kupoman

Sanja, ništa se ne brini. Ako u novembru ne budeš mogla da stupiš u kontakt sa astrologom Aleksandrom, javi nam se radi reklamacije vaučera.

Emina
14.10.2011 19:14:13

kao i ostale devojke i ja sam uplatila kupon i \"izvisila\", jer mi Aleksandra zakazala termin 2.11. u 20h a vrata mi otvorila devojchica od 13-14 godina, zbunjeno rekavshi da je Aleksandra u bolnici i da nikad tako kasno ne zakazuje konsultacije. Moj lichni utisak je da je devojchica slagala i da ova jeste bila tu, samo se pravila naivna. Rekla sam da joj prenese da mi se javi, shto Aleksandra nije uchinila. Zvala sam je josh par puta i uvek se ukljuchuje sekretarica. Vecheras se isto ukljuchila sekretarica sa obaveshtenjem da Aleksandra ne drzi konsultacije do daljnjeg. Moj utisak je da je gospodja samo htela da uzme lovu i prevari ljude, a chini mi se da nemam jedina ja taj utisak. Nisu to neke pare, ali ne podnosim prevarante! Kupovala sam dosta toga preko raznih sajtova i ovo je prvi put da se ovako neshto desilo. Zato me, kao i ostale devojke interesuje procedura povracaja novca.

Kupoman

Emina, nažalost ni mi nismo u mogućnosti da stupimo u kontakt sa njom. Ne znamo šta se dešava, ali svakako ćemo Vam izaći u susret i problem rešiti.

ljilja
14.10.2011 09:50:02

Lepo je Zorana rekla, ovo je bezobrazluk!!! Hocu da mi odgovorite kakva je procedura vracanja para? iz principa hocu da meni i drugarici vratite pare, jer nama ne pada na pamet da nekoga molimo i progonimo! Pogotovo ne neku tamo osobu koju u zivotu nismo videle.Dr tel koji ste Vi ostavili je tel njenog muza. A doticnoj da kazem da nam nije padalo na pamet da zvonimo nepoznatim ljudima na vrata! mogla je bar prezime da napise na vratima!Mi smo se vrzmale pola sata u tom ulazu, cule smo korake u pomenutom stanu, i valjda je logicno da ako vec nekoga ocekujes da dodje, se i sam potrudis da mu olaksas, jer je i sama rekla da je zovemo ako se ne snadjemo.Prozor je bio otvoren, a o komentarima komsija ne zelim ovde da pisem...Jer nas je nekoliko njih dvoje koji su naisli za tih pola sata pitalo koga trazimo i niko nije znao sa sigurnoscu da nas uputi da li je to taj stan.Jedna starija gospodja iz ulaza pored je rekla da oni ne otvaraju vrata. Aleksandru smo ponovo zvale od ponedeljka ostavile podate i naravno da se nije javila, a sekretarica i dalje kaze da ne radi konsultacije. Znaci ne pada nam na pamet da je zovemo vise, kod takve osobe vise ne zelimo ni da odemo! Hvala lepo... I sad Vas lepo pitamo kakva je procedura da nam vratite novac? Niti cemo mi osiromasiti za te pare, niti se ona obogatiti, ali posle svega ovoga zahtevamo povrat novca jer ovakvo \"poslovanje\" necu da komentarisem... Umesto nama da se izadje u susret mi treba nekoga da jurimo.. ma vazi... Kupomanu pozdrav i nadamo se brzom odgovoru iskljucivo za proceduru vracanja novca.

Kupoman

Ljiljo, primite naše izvinjenje, problem ćemo svakako rešiti!

aleksandra
7.10.2011 14:18:39
Veliki pozdrav, sekretarica je ukljucena kako biste ostavili svoj telefon, ime i prezime a ja bih vas kontaktirala od pocetka nedelje s obzirom da nisam u mogucnosti da zakazujem konsultacije do tada.Sve konsultacije koje su zakazane do sada obavljene su bez ikakvih komplikacija osim dve devojke, vidim ovde komentar od jedne. Ljiljo meni je jako zao sto niste mogle da nadjete stan, medjutim bilo kome da ste pozvonile na vrata uputio bi vas na stan 3, jedini stan na 1 spratu, tj. samo dva stana postoje u ovoj zgradi 1 u prizemlju, 2 i 3 .Na zalost ja sam ostala bez telefona od cetvrtka do ponedeljka pa niste mogle da me dobijete.Od ponedeljka termini su slobodni pa mozete ostaviti poruku ja cu vam se javiti da zakazemo sledeci termin.Takodje, izvinjavam se na komplikacijama i zamolicu vas za malo stpljenja kako vauceri vaze 2 meseca i ima puno prijavljenih nije moguce da sve konsultacije zakazemo u nedelju dana.Sto se tice produzetka vaucera to takodje nije problem kako ni vreme konsultacija zaparavo nije striktno ograniceno na 60 min. tako ni vauceri nece biti odbaceni.
kupoman
7.10.2011 09:58:57
Poštovani, Aleksandra iz privatnih porodičnih razloga nije u mogućnosti da obavlja konsultacije do nedelje 9.10.2011. Svakako će vaučeri biti produženi za period u kom niste bili primljeni. Od ponedeljka 10.10.2011. ćete opet moći da zakažete konsultacije. Svima se izvinjavamo na ovim komplikacijama i hvala na razumevanju.
Zorana
6.10.2011 22:58:01
Ne znam o cemu se ovde radi,ali hoce li mi bar neko od vas odgovoriti na prethodnu poruku,jer ovo je stvarno bezobrazluk,svi se prave ludi?!Ukoliko nemate odgovor,onda mi bar recite na koji nacin mogu da povratim svoj novac?I sada zaista ocekujem odgovor!
Zorana
5.10.2011 21:02:51
Takodje bih prokomentarisala ovo neprofesionalno ponasanje.Juce sam zvala Aleksandru da zakazem termin kod nje,ali se ukljucila sekretarica i rekla da do daljnjeg ne radi konsultacije.Taman sam htela vama da se obratim,procitala sam Ljiljin komentar i vas odgovor u kome ste dali drugi broj telefona na koji mozemo da joj se obratimo.To sam danas i uradila i javio se muskarac koji mi je rekao da zovem predvece i da ce mi se tada Aleksandra javiti.Naravno,zvala sam i predvece i opet se on javio i pravio se lud i rekao mi da nema pojma o cemu ja pricam i da ponovo zovem na Aleksandrin broj i da ostavim poruku.E,sad mi recite o cemu se ovde radi,jer ovo vise stvarno nema smisla?!
ljilja
4.10.2011 17:27:52

Ne , nisam uspela da stupim u kontakt jer joj se ukljucuje sekretarica koja kaze da ona konsultacije ne radi do daljnjeg!jel ovo mozda neka skrivena kamera ?! interesuje me kakva je procedura povrata novca? sad ocekujem od Vas odgovor da toga nema, verovatno! jer dok mi uspemo da stupimo u kontakt sa njom verovatno ce ponuda i da istekne.Jer nemamo nameru a ni vreme da se mlatimo i razvlacimo nedeljama...

Kupoman

Ljiljo, dala nam je još i ovaj broj na koji možete da stupite u kontakt sa njom 061-235-8847.

ljilja
3.10.2011 15:15:10

Znaci, komentar bi bio No comment! totalna neprofesionalnost! drugarica i ja smo kod Aleksandre zakazale u petak, jos mi je ona lepo rekla da je nazovemo na mob ako se ne snadjemo i ne nadjemo ulaz,mi smo dosle tamo zvale je, ali ona nije bila dostupna! poslale poruku i nista! na broju na kome je ona nema apsolutno nikakve oznake da ste na pravom mestu,nikakvog natpisa, prezimena i sl. Zvale je nekoliko puta, ali zena se nije javila!! strasno, kakav neprofesionalizam! Nadam se da i ostalih 50 i nesto ljudi nece tako da izvisi kao nas dve!

Kupoman

Ljiljo, dobili smo informaciju da je astrologu Aleksandri Marović bio ukraden telefon u petak. Njen broj bi trebalo da je od danas opet u funkciji. Javite nam da li ste uspeli da stupite u kontakt sa njom i dogovorite drugi termin.

aleksandra
21.9.2011 21:59:08
Pozdrav svima, na zalost moj sajt je trenutno u rekonstrukciji , doslo je do nekih tehnickih problema. Izvinjavam se svima na neprijatnosti i lutanju :( sajt se ce se nalaziti na domenu www.aspektastro.co za par dana. Do tada ukoliko imate bilo kakva pitanja mozete mi se slobodno obratiti ovde, putem tel. skaypa ili preko FB stranice. Veliki pozdrav :)
Ljiljana
21.9.2011 19:04:28
Nasla sam super pohvalu za Aleksandru :). Ko hoce, moze da pogleda: http://charobnjak.net/index.php?topic=1910.0. Nadam se da nije problem sto sam stavila ove linkove. Ako se ne sme, izvinjavam se... ;))
Ljiljana
21.9.2011 18:42:49
Sanja, mozes pogledati njenu stranicu na facebook-u: http://www.facebook.com/pages/Astrolog-Alexandra-Maric-Jelovac-Astro-prognoze/135098516540441?sk=wall Doduse, neces ni tu videti nesto vise o njoj. I tu je postavljen link www.aspektastro.com za vise informacija, al\' ne radi.
Sanja
21.9.2011 17:17:28
Postovani, Hvala na brzom odgovoru. Pozdrav Sanja
Sanja
20.9.2011 19:54:33

Postovani, probajte uci na www.aspektastro.com pa mi objasnite kako da procitam nesto vise o astrologu Aleksandri Maric Jelovac. Hvala

Kupoman

Sanja, primi naše veliko izvinjenje a isto tako i svi ostali koji su pokušavali da odu na sajt. Došlo je do tehničke greške i trebalo je još danas da proradi. Nadamo se da će sutra biti u funkciji.