← nazad

Pitanja u vezi ponude

Vaše pitanje


Ulogujte se da biste mogli da ostavite komentar.

suncica
6.4.2013 20:07:00

da li je kasno ako uplatim u ponedeljak, obzirom da pise da ponuda traje jos 1 dan i 3h ?

Kupoman

Sunčice, nije kasno. :)

jovana
2.4.2013 18:23:49

uplatila sam danas,zanima me kada ce mi stici vaucer :)

Kupoman

Jovana, u roku od dva radna dana. :)

Vasilija
1.4.2013 20:44:23

\"To je ubrizgavanja mikroskopskih količina farmaceutskih ili homeopatskih supstanci, biljnih ekstrakata i vitamina u kožu lica ili tela. Time se postiže eliminacija celulita i masnih ćelija, gubitak kilograma i podmlađivanje kože.\" Kako se vrsi \"ubrizgavanje\" je l masazom? Koliko jedan tretman traje? Pozdrav!

Kupoman

Vasilija, vrši se ultrazvučnom sondom. Tretman traje oko 40 minuta. :)

Gordana
1.4.2013 11:48:48

Molim vas za malo više detalja. Zanima me koliko vremenski traje tretman i na koji način se vrši to ubrizgavanje supstanci u kožu? Takođe me zanima da li se tretiraju butine i gluteus, jer su mi to zone obuhvaćene celulitom? Hvala.

Kupoman

Gordana, tretman traje 40min, radi se stomak, noge, gluteus, sam naziv mezoterapija bez igala govori, ubacivanje se vrši sondom, jačina aparata se prilagođava klijentu, prve rezultate je moguće videti već nakon trećeg tretmana, ubacuju se kokteli, nakon toga gel koji je namenjen za celulit, mi konkretno koristimo preparate renomirane kuce 'renergique'. Što se tice kapilara, ne utiče negativno, jedino ne bi bilo poželjno raditi ovaj tretman ukoliko imate problem sa štitnom zlezdom, imate neku upalu, infekciju... :)