← nazad

Pitanja u vezi ponude

Vaše pitanje


Ulogujte se da biste mogli da ostavite komentar.

Milica
4.5.2012 11:45:05

Pokusavam vec dva dana da dobijem salon i zakazem tretman zasto su nedostupni????????????

Kupoman

Milice, probaj na 061/137-8965. :)

Milica
13.4.2012 22:03:46

Bila sam pre nekoliko dana i iskoristila ovu ponudu. Kada sam dosla u salon, kroz pricu sam napomenula da sam vec radila ovaj tretman ali u drugom salonu, i da sam bila izuzetno zdovoljna. Tada me je vlasnica salona \"Atelje Kodex\" zamolila da ostavim svoj komentar posle tretmana u istom... zelela je da uporedim njihov i keratin koji je radjen u drugom salonu, iz tog razloga ovo i pisem. Sada kada mogu da uporedim brazilsko feniranje ili tretman keratinom, kako god, mogu da kazem da postoji ogromna razlika u rezultatima koje sam dobila u pomenutom salonu i u drugom salonu. Trajanje tretmana-citavih 45 min. U drugom salonu je to bilo 2 sata! Keratin su nanosili tako sto su prstima \"cesljali\", tj. prolazili kroz svu kosu. U drugom salonu se keratin nanosio detaljno, pramen po pramen, cetkicom, kao kod farbanja. Kosu su nakon toga fenirali, bilo je ok. A onda ide peglanje. To su obavili za BUKVALNO minut tako sto su peglom grubo presli kroz kosu, ne izdvajajuci pramenove kose, vec su kroz nju prosli povrsinski. U drugom salonu je i to potrajalo nekih 20-ak minuta! Izostavili su ispiranje i pakovanje kose, njeno susenje, jer, kazu, to se ne ispira. U drugom salonu je i to bilo potrebno i dobili smo sjajne rezultate koji su trajali oko 4 meseca. Tri dana nakon tretmana u salonu \"Atelje Kodex\" oprala sam kosu, i istog trenutka sam otisla na feniranje! Sta sam ovim zelela da kazem? Drage moje dame, ako smo mislile da smo ustedele 2000-3000 din. prevarile smo se! Bas suprotno-bacile smo svoj novac. Svima bih preporucila da izdvoje jos toliko i da uloze svoj novac u nesto cime ce biti zadovoljne. Ovim ne zelim da salon \"Atelje Kodex\" ugrozim na bilo koji nacin...jednostavno-to je moje iskustvo!

andrea
3.4.2012 12:01:09

uplatila sam juce za 2 tretmana, jos uvek nisam dobila kupon... sta je u pitanju? :)

Kupoman

Andrea, vaučeri stižu u roku od dva radna dana od trenutka uplate, to je u pitanju! :)

Marijana
2.4.2012 18:40:26

Mogu li da uplatim sutra vaucer ... kupila sam ponudu u subotu ?

Kupoman

Marijana, može. :)

nevena
30.3.2012 13:00:00

Da li njihov keratin sadrzi formaldehid ili je bez njega?

Kupoman

Nevena, keratin je bez formaldehida.

tijana
28.3.2012 20:55:28

da li ovo ispravljanje kose traje 2-3 meseca tj. da li je ona ravna uvek bez feniranja,i peglanja,samo osusena,ili je samo trenuto ravna tj dok se opet ne opere?

Kupoman

Tijana, najbolje je da pozoveš salon gde će ti stručno osoblje zavisno od tipa kose tačno odgovoriti. :)

Rada
27.3.2012 15:55:32

POSTOVANI ZANIMA ME DA LI USLED VELIKE TEMPERATURE USLED PROCESA KOSA GORI?I DA LI NAKON PRANJA I VEZIVANJA GUMICOM OSTAJE RAVNA?UNAPRED HVALA.

Kupoman

Rado, najbolje je da pozoveš salon, stručno osoblje će ti tačno odgovoriti. :)