100 din za mesec dana škole fudbala za decu uzrasta od 5-10 god u Školi Fudbala "Šarić"!

4000 DIN
Ponuda je istekla

U cenu je uključeno:

  • mesec dana škole fudbala za decu uzrasta od 5-10 god

Škola fudbala Šarić osnovana je 2010.god. sa ciljem da kroz fudbal kao igru promoviše vrednosti fer-pleja, tolerancije, dostojanstva, prihvatanja poraza i pobede, respektovanje protivnika, saigrača, učitelja, sudija, gledalaca, ...

Pored vrhunskih uslova za rad, škola nudi visok nivo stručno-pedagoškog rada 3-4 puta nedeljno uz maksimalnu bezbednost dece i stvaranje sportskih navika. Školu fudbala vodi stručni tim na čelu sa Dejanom Šarićem bivšim istaknutim igračem FK Zemun, a sada trenerom sa fudbalskom UEFA B licencom.

Primarni cilj (stručnog tima) je da zadovolji osnovne biološke, psihološke i sociološke potrebe dece od 6 do 12 godina za pokretom i druženjem kroz fudbalsku igru formiranjem pravilnog shvatanja fudbalskog sporta i fer-pleja, kao i trajno podsticanje dece da fudbalske aktivnosti postanu deo njihovog svakodnevnog života.

Akcenat u radu usmeren je ka osnovnim fudbalskim znanjima i sposobnostima koje se ogledaju u veštini baratanja loptom ili specifičnom osećaju za loptu i razvoju intelektualnih sposobnosti koje se ispoljavaju kroz rešavanje situacija koje se pojavljuju u veoma dinamičnoj fudbalskoj igri.

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Škola fudbala \"Šarić\"

Zelengorska 2b, Zemun
065/221 12 11
fkgardos@gmail.com

Vaučer važi

do 30.4.2020.

Napomene

  • Vaučer obuhvata: Mesec dana škole fudbala za decu uzrasta od 5-10 god u Školi Fudbala "Šarić"!
  • Vaučer važi samo za nove članove!
  • Trening je 3x nedeljno!
  • Vaučer važi za jednu osobu!
  • Trening se održava na dve lokacije: Zelengorska 2b, balon Gem8, Zemun i Surčinski put bb, balon El clasico, Bežanijska Kosa.
  • Kontakt tel: 065/221 12 11

Slične ponude