1000 din za 10 anticelulit tretmana sa limfnom drenažom ili 10 elektrostimulacija + gratis 10 anticelulit termopakovanja u studiju MegaSun Beauty and Care na Senjaku! Popust 90%!

10000 DIN
Ponuda je istekla

Ne propustite ovu ponudu! 1000 din za 10 anticelulit tretmana sa limfnom drenažom ili 10 elektrostimulacija + gratis 10 anticelulit termopakovanja u studiju MegaSun Beauty and Care na Senjaku! Iskoristite neverovatan popust od 85%!

U salonu "MegaSun Beauty and Care" očekuje Vas ljubazno i stručno osoblje, kao i širok asortiman usluga vrhunskog kvaliteta! Salon se odlikuje vrhunski sređenim prostorom, Vašom novom oazom mira. U njemu će stručno osoblje s velikom stručnošću i pažnjom, pokloniti vreme vama i vašoj kosi i telu. U salonu "MegaSun Beauty and Care" radi isključivo školovano osoblje tako da možete biti sigurni da se prepuštate u stručne i pouzdane ruke. Pristup je potpuno individualan, s obzirom da smo svi mi drugačiji i s drugačijim potrebama. Preciznim i školovanim pokretima napipaće izvore Vaših problema i Vama garantuju prijatniji  život nakon njihovih tretmana, koji su  maksimalno prijatni i delotvorni!

U salonu "MegaSun Beauty and Care" očekuje Vas veoma lep ambijent, kvalitena u sluga i ljubazno i stručno osoblje!

https://www.facebook.com/MegaSunBeautyAndCare?ref=ts&fref=ts


Pitanja

Maja
19.8.2013. 20:29
Je l\'se anticelulit tretmani rade rucno ili pomocu aparata?
Kupoman
Majo, tretmani se rade pomoću aparata. :)

Gde iskoristiti vaučer?

Megasun Beauty and Care

Andre Nikolića 2, Senjak, Beograd
060/0582-682

Vaučer važi

do 26.9.2013.

Napomene

  • Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite salon i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Jedna osoba može iskoristiti više vaučera!
  • Radno vreme salona: od ponedeljka do nedelje od 09:00 do 22:00
  • Kontakt telefon salona: 060/0582-682

Slične ponude