1000 din za 5 Power Plate treninga za oblikovanje i zatezanje tela sa ličnim trenerom u studiju PLATE na Slaviji! Popust 82%!

5500 DIN
Ponuda je istekla

Power Plate je sprava za vežbanje, istezanje i masažu vrhunskog kvaliteta, koja radi na vibracionom principu. Power Plate mašine su sjajna alternativa za ljude koji uživaju u aktivnom načinu života, ali nemaju vremena za dugotrajne treninge tri ili više puta nedeljno. Postižemo čitav niz prednosti od momentalnog poboljšavanja cirkulacije do raznih drugih merljivih koristi kao što su povećanje mišićne snage i fleksibilnosti, bolja pokretljivost, jačanje dubokih mišića i stabilizatora tela, a da pri tome nema negativnog dejstva na zglobove i ligamente kao što je to moguće kod konvencionlnih treninga i bez uobičajenog osećaja iscrpljenosti posle vežbanja, što se postiže kombinovanjem istezanja na POWER PLATE-u, sportske i relaks masaže (i drugih vrsta masaže koje se mogu sprovoditi na našoj masažnoj fotelji), sve to zajedno dovodi do bržeg oporavka i regeneracije.Za sve navedeno bi vam trebalo od 1h do 1:30 min u teretani samo za vežbanje plus 15 minuta za istezanje i minimum pola sata za masažu, što je ukupno oko 2 sata. Dok vam na Power plate-u za trening, istezanje i masažu treba samo 30 minuta, a efekti su neuporedivo bolji, a pritom dobijate celu listu prednosti koje  nemate kod tradicionalnog vežbanja.

Princip na kome Power Plate sprava radi, leži u Njutnovom zakonu: da je sila jednaka masa puta ubrzanje, odnosno f=m x a. To zapravo znači da snagu i izdržljivost tela možemo povećati dodavanjem više mase (tegova) što činimo kod klasičnog vida treninga u teretani, ili više ubrzanja odnosno povećavanjem broja Hz (vibracija) u sekundi sto je slučaj na power plate platformi. Umesto što dodajemo jos težine i tako dodatno opterećujemo skelet, zglobove, tetive i ligamente , povećavanjem ubrzanja (vibracija) postižemo daleko bolji efekat, a pri tom je opterećenje skeleta, zglobova, tetiva i ligamenata minimalno.  

http://www.studioplate.com/


Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Studio Plate

Deligradska 1, Slavija, Beograd
011/36-11-949, 065/291-00-22

Vaučer važi

do 24.1.2014.

Napomene

  • Obavezno zakazivanje unapred!
  • Ako niste u mogućnosti da dođete na zakazani trening treba da ga otkažete dan ranije!
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Trening traje 30 minuta!
  • Ponuda važi za nove članove!
  • Jedna osoba može da iskoristi 1 vaučer!
  • Radno vreme studija: 

    Ponedeljak :  08-20h

    Utorak :  12-20h

    Sreda :  08-20h

    Četvrtak :  12-20h

    Petak :  08-20h

    Subota :  11- 16h

  • Kontakt telefon studija: 011/36-11-949, 065/291-00-22

Slične ponude