1000 din za luksuzni tretman za lice MARY COHR-CATIO VITAL u trajanju od 1h (dubinsko čišćenje termalnom maskom sa sauna efektom, jonizacija gelova i relaksaciona masaža esencijalnim uljima)!

4600 DIN
Ponuda je istekla

1000 din za luksuzni tretman za lice MARY COHR-CATIO VITAL u trajanju od 1h (dubinsko čišćenje termalnom maskom sa sauna efektom, jonizacija gelova i relaksaciona masaža esencijalnim uljima) u lux studiju Magnolia!

Svaki Mary Cohr tretman predstavlja opuštajuću pauzu koja vas vodi u čudesni svet esencijalnih ulja. Laganim dodirima nanose se na vašu kožu, pažljivom masažom utrljavaju nežnim, iskusnim rukama naših stručnjaka za lepotu. Rrirodna esencijalna ulja, svojim posebnim blagodetima transformišu vašu kožu i odvode vaš duh na putovanje u svet lepote i uživanja. Mary Cohr proizvodi za profesionalnu negu koriste prirodne ekstrakte i ulja, preko 30 godina tragajući za najboljim načinima da vaša koža izgleda mlado i savršeno. Kombinujući biljne ekstrakte i sastojke koji su proizvod najsavremenije tehnologije, kao što su lipozomi, vitamin C i retinol, ovi proizvodi postižu rezultate koji su bez premca u industriji nege kože. Prave Mary Cohr tretmane mogu raditi jedino licencirani saloni, nakon ispunjavanja posebnih uslova i detaljne obuke. Mary Cohr Catiovital spaja moć esencijalnih ulja sa jedinstvenom snagom topple maske. Ovaj tretman lica dubinski otklanja nečistoće, kao i vaše brige o izgledu kože. Vaš ten postaće zdrav, blistav i baršunast. Područje oko očiju izgubiće tamne senke, nestaće nadutosti i smanjiće se bore!

Salon lepote Magnolia nalazi se na Novom Beogradu. Ukoliko ste tragali za novim mestom na kojem ćete se prepustiti ulepšavanju, onda je ovo pravo mesto za Vas. Najrazličitije usluge za poboljšanje Vašeg izgleda zadooljiće potrebe za ulepšavanjem. Posetite salon Magnolija i uverite se u kvalitet njihovih usluga.


Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Magnolia

Španskih boraca 12, Beograd
061/6658-034, 062/9639-769

Vaučer važi

do 18.12.2014.

Napomene

  • Obavezno je zakazivanje unapred!
  • Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite salon i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Jedna osoba može iskoristiti više vaučera!
  • Radno vreme salona: pon-sub 10-20h
  • Kontakt telefon salona: 061/6658-034, 062/9639-769

Slične ponude