1000 din za online kurs ADOBE ILUSTRATOR CC 2017!Savladajte vektorsku grafiku i svoje ideje pretvorite u sliku!

15000 DIN
Ponuda je istekla

NAUČI ADOBE ILLUSTRATOR CC 2017 JEDAN OD NAJTRAŽENIJIH ADOBOVIH PROGRAMA ZA VEKTORSKU GRAFIKU I SVOJE IDEJE PRETVORI U SLIKU ZA SAMO 1.000 din. UMESTO 15.000 din.

Ako ste kreativni, radoznali i inspiraciju nalazite svuda oko sebe i volite da baratate crtežima, fotografijama, bojama, izgledom slova i teksta i imate oko da sve to dobro uklopite u celinu, onda neka vektorske grafikeAdobe Illustrator CC 2017  bude vaš prvi korak ka uspehu.

Obuka je namenjena grafičkim dizajnerima koji se svakodnevno susreću sa crtanjem ilustracija, karikatura, dijagrama, grafikona i logotipa, kao i ljudima koji nisu imali dodir sa ovim i sličnim alatima za grafički dizajn. Program je namenjen kako početnicima koji se prvi put susreću s ovim programom tako i profesionalcima koji žele da se usavrše u pojedinačnoj primeni programa.

Illustrator predstavlja dobar izbor za crtanje, ali biće izuzetno koristan i  fotografima, ilustratorima i dr. U korisnike ove aplikacije spadaju i oni polaznici koji se bave izradom tekstura za video igrice i arhitektonske vizualizacije.

U toku kursa polaznicima je obezbeđena kompletna podrška od strane mentora, koji će u najkraćem vremenskom roku dati odgovore na sva pitanja, razrešiti sve nejasnoće i rešiti nastale probleme ukoliko ih polaznici budu imali u toku učenja.

Sva pitanja možete direktno postavljati putem e-maila: office@usavrsi.se.

Nakon završenog kursa, i položenog završnog testa, polaznik će biti u stanju da samostalno napravi svoj vektorski crtež.

Nakon uplate, registrujte se na strani: 

https://www.online.usavrsi.se/account/?action=register

Nakon unosa osnovnih podataka, izvršite „navodne“ kupovine kursa, na strani:

https://www.usavrsi.se/course/adobe-illustrator-cc/

Izaberite dugme KUPI OVAJ KURS, a na sledećoj strani izaberite: IMATE KUPON? Kliknite ovde da unesete broj kupona, upišite Vaš broj kupona,a zatim kliknite na dugme ISKORISTI KUPON i iznos će biti umanjen za cenu kursa. Popuniti neophodna polja, a zatim kliknuti na dugme Završi kupovinu. Pristup kursu će biti odobren u toku istog dana.

Ili nam pošaljite kupon i korisničko ime nakon registracije na email: office@usavrsi.se, a mi ćemo Vas prijaviti na upisane kurseve.

PONUDA OBUHVATA: 3.000 din. umesto 15.000 din. za online kurs Joomla I PhotoShopa na našem jeziku u okviru 3 meseca --24-časovni pristup svakog dana u narednih 3 meseca sa završnim ispitom i sertifikatom na kraju obuke!

 

Ocena ponude

5/5 (ocene: 12)
Vladimir Odličan kurs za početnike. Kratko i efikasno.
Vladimir Kratko, ali efikasno

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

USAVRŠI SE

Serdara Janka Vukotića 1, Beograd
065/9598-958

Vaučer važi

do 30.9.2020.

Napomene

  • Vaučer obuhvata: Online kurs ADOBE ILUSTRATOR CC 2017!
  • Sistem “USAVRŠI SE” polaznici mogu koristiti 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji u naredna 3 meseca
  • Nakon završene obuke (može i ranije) polaže se završni ispit
  • Nakon položenog ispita polaznik dobija sertifikat
  • Uslov za korišćenje sistema je interenet konekcija i računar ili laptop ili tablet ili mobilni telefon
  • Dobijeni vaučer prosledite na mejl office@usavrsi.se, kako bi se aktivirao u sistemu!
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Jedna osoba može kupiti više vaučera!

Slične ponude