1000 din za online kurs ADOBE ILUSTRATOR CC 2017!Savladajte vektorsku grafiku i svoje ideje pretvorite u sliku!

15000 DIN
Ponuda je istekla

NAUČI ADOBE ILLUSTRATOR CC 2017 JEDAN OD NAJTRAŽENIJIH ADOBOVIH PROGRAMA ZA VEKTORSKU GRAFIKU I SVOJE IDEJE PRETVORI U SLIKU ZA SAMO 1.000 din. UMESTO 15.000 din.

Ako ste kreativni, radoznali i inspiraciju nalazite svuda oko sebe i volite da baratate crtežima, fotografijama, bojama, izgledom slova i teksta i imate oko da sve to dobro uklopite u celinu, onda neka vektorske grafikeAdobe Illustrator CC 2017  bude vaš prvi korak ka uspehu.

Obuka je namenjena grafičkim dizajnerima koji se svakodnevno susreću sa crtanjem ilustracija, karikatura, dijagrama, grafikona i logotipa, kao i ljudima koji nisu imali dodir sa ovim i sličnim alatima za grafički dizajn. Program je namenjen kako početnicima koji se prvi put susreću s ovim programom tako i profesionalcima koji žele da se usavrše u pojedinačnoj primeni programa.

Illustrator predstavlja dobar izbor za crtanje, ali biće izuzetno koristan i  fotografima, ilustratorima i dr. U korisnike ove aplikacije spadaju i oni polaznici koji se bave izradom tekstura za video igrice i arhitektonske vizualizacije.

U toku kursa polaznicima je obezbeđena kompletna podrška od strane mentora, koji će u najkraćem vremenskom roku dati odgovore na sva pitanja, razrešiti sve nejasnoće i rešiti nastale probleme ukoliko ih polaznici budu imali u toku učenja.

Sva pitanja možete direktno postavljati putem e-maila: office@usavrsi.se.

Nakon završenog kursa, i položenog završnog testa, polaznik će biti u stanju da samostalno napravi svoj vektorski crtež.

Nakon uplate, registrujte se na strani: 

https://www.online.usavrsi.se/account/?action=register

Nakon unosa osnovnih podataka, izvršite „navodne“ kupovine kursa, na strani:

https://www.usavrsi.se/course/adobe-illustrator-cc/

Izaberite dugme KUPI OVAJ KURS, a na sledećoj strani izaberite: IMATE KUPON? Kliknite ovde da unesete broj kupona, upišite Vaš broj kupona,a zatim kliknite na dugme ISKORISTI KUPON i iznos će biti umanjen za cenu kursa. Popuniti neophodna polja, a zatim kliknuti na dugme Završi kupovinu. Pristup kursu će biti odobren u toku istog dana.

Ili nam pošaljite kupon i korisničko ime nakon registracije na email: office@usavrsi.se, a mi ćemo Vas prijaviti na upisane kurseve.

PONUDA OBUHVATA: 3.000 din. umesto 15.000 din. za online kurs Joomla I PhotoShopa na našem jeziku u okviru 3 meseca --24-časovni pristup svakog dana u narednih 3 meseca sa završnim ispitom i sertifikatom na kraju obuke!

 

Ocena ponude

5/5 (ocene: 7)
Jelena Lep, lagan kurs za totalne pocetnike
Milena to sto mogu da pratim sa bilo mesta

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

USAVRŠI SE

Serdara Janka Vukotića 1, Beograd
065/9598-958

Vaučer važi

do 31.10.2020.

Napomene

  • Vaučer obuhvata: Online kurs ADOBE ILUSTRATOR CC 2017!
  • Sistem “USAVRŠI SE” polaznici mogu koristiti 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji u naredna 3 meseca
  • Nakon završene obuke (može i ranije) polaže se završni ispit
  • Nakon položenog ispita polaznik dobija sertifikat
  • Uslov za korišćenje sistema je interenet konekcija i računar ili laptop ili tablet ili mobilni telefon
  • Dobijeni vaučer prosledite na mejl office@usavrsi.se, kako bi se aktivirao u sistemu!
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Jedna osoba može kupiti više vaučera!

Slične ponude