1000 din za paket od 4 relaks masaže celog tela sa refleksologijom (po 45 min) + Kleopatrin tretman lica (2 maske) + 50% popusta na egipatsku kozmetiku! Popust 90%!

10000 DIN
Ponuda je istekla
Tempo života je sve brži i brzi, zahtevi koji se postavljaju pred nas na radnom mestu sve su veći tako da nam je stres skoro svima postao stalni pratilac, a sa njim i hronični umor, napetost, nervoza, anksioznost…Zvuči poznato? Sve ovo ukoliko ne obratimo pažnju na vreme dovodi vremenom do čestih glavobolja, nesanica, povišenog pritiska, slabljenja imunog sistema…Ali, postoji resenje! Egipatska relaks masaža celog tela  u prijatnom ambijentu, uz laganu muziku, mirisne štapiće, eterična ulja i pozitivnu energiju terapeuta učiniće sledeće: eliminisaće Vam stres, poboljšaće Vam cirkulaciju, opustiće mišiće, podići raspolozenje, poboljšati koncentraciju, ubrzati metabolizam i izbaciti nagomilanu tečnost iz masnog tkiva i sto je najbitnije potpuno Vam povratiti energiju! Zasluzujete da priuštite sebi da budete zdraviji i opušteniji!Ova masaža predstavlja idealnu kombinaciju aromaterapije, refleksologije i energetske masaže koja će veoma pozitivno delovati na Vaše psihofizićko stanje i raspoloženje!
 
Kleopatrin tretman je zasnovan na egipatskoj tradiciji staroj hiljadama godina i to je veoma poznata i priznata metoda nege lica i tela. Prirodna neispirajuća maska za lice učiniće pravo malo čudo sa Vašom kožom. Ona hidrira, hrani i omekšava kožu sa dugotrajnim efektom! Dragoceni minerali i vitamin neophodni Vašoj koži imaju regenerativno i antioksidativno dejstvo. Kombinacija čistih esencija čini Vašu kožu mekom, elastičnom, sjajnom i mladalački blistavom! Sastoji se od pilinga lica, mentine emulzije koja zapanjujuće čisti kožu, maske za lice čiji je sastav marokanska maska, meda i bilja koji zajedno čine Vašu kožu svežom i negovanom, kao i od maske od sandala, koja je najstariji i najsavršeniji antirid!
 
Osim toga, uz ovaj vaučer dobijate i 50% popusta na originalnu egipatsku kozmetiku od prirodnih sastojaka koja će sigurno veoma da prija Vašoj koži!

 https://www.facebook.com/pages/Lepa-kao-Nefertiti/369707196464337


Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Salon lepote Nefertiti

Generala Horvatovića 52, Beograd
061/306-3132

Vaučer važi

do 5.12.2013.

Napomene

  • Ponuda je samo za žene!
  • Obavezno je zakazivanje najmanje 3 dana unapred!
  • Ako ste sprečeni da dođete,  obavestite salon 1 dan ranije i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Jedna osoba može da iskoristi 1 vaučer a da kupi više na poklon!
  • Uz vaučer dobijate 50% popusta na prirodnu egipatsku kozmetiku!
  • Ponuda je samo za nove klijente salona!
  • Radno vreme salona: od utorka do subote od 12:00 do 20:00, nedeljom od 12:00 do 16:00
  • Kontakt telefon salona: 061/306-3132

Slične ponude