1000 din za pet tretmana mezoterapije bez igle + gratis pregled kože (čišćenje, enzimi, uz čišćenje, ubacivanje ampule, maska, krema) u SL Duende Lux u Zemunu!

10000 DIN
Ponuda je istekla

U cenu je uključeno:

  • pet tretmana mezoterapije bez igle (čišćenje,enzimi,uz čišćenje,ubacivanje ampule,maska, krema)
  • gratis pregled kože

Nekad je važilo pravilo da za lepotu morate da stisnete malo zube i da pretrpite po koju bolnu proceduru... a onda je medicina umešala prste u kozmetologiju i sad ne morate više ništa da trpite, nema bola, samo treba da znate šta želite da postigente a savremene kozmetičke metode za kratko vreme dovešće do rezultata.

Najnovija metoda podmlađivanja kože lica, vrata i dekoltea, aparatom kojim se postiže maksimalna infiltracija i apsorpcija preparata, kompleksnija nega kože, i tretman se dovodi do najvišeg stepena efikasnosti. Pažljivo odabrane kombinacije seruma, aktivnih fluida i vitaminskih koktela se sasvim prijatno bez igle dubinski aplikiju pod kožu. Tretman deluje na zatezanje kože, beljenje i hidrataciju kože, uklanjanje pigmentacije, eliminaciju podočnjaka i tamnih kolutova oko očiju, drenirenje toksina.

Efekat je odmah vidljiv, koža je nakon tretmana nahranjena, regenerisana i podmlađena, bore su pliće, a lice izgleda mlađe, jedrije i sveže.

Ocena ponude

5/5 (ocene: 17)
violeta Kozmeticarka Jelena je profesionalna i tretman je bio veoma prijatan i delotvoran. Za svaku preporuku
Vera ljubaznost, profesionalnost, kvalitet za svaku preporuku

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Salon za negu lica i tela Duendelux

Trg Branka Radičevića 4, Beograd, Beograd

Vaučer važi

do 3.12.2018.

Napomene

  • Vaučer obuhvata: pet tretmana mezoterapije bez igle (čišćenje,enzimi,uz čišćenje,ubacivanje ampule,maska, krema) + gratis pregled kože
  • Vaučer važi za jednu osobu!
  • Možete kupiti više vaučera!
  • Kontakt tel: 064/5233159
  • Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite restoran i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Nakon krajnjeg označenog roka iskoristivosti vaučer nije moguće iskoristiti!

Slične ponude