1000 din za pet tretmana mikrodermoabrazije lica dijamantskim glavama za dame (čišćenje, mikrodermoabrazija, maska, krema) u LUX studiju ESTERA!

10000 DIN
Ponuda je istekla

1000 din za pet tretmana mikrodermoabrazije lica dijamantskim glavama za dame (čišćenje, mikrodermoabrazija, maska, krema) u LUX studiju ESTERA!Mikrodermoabrazija je procedura površnog otklanjanja stratum korneuma i efikasne redukcije finih linija bora oko očiju, fleka na licu i sitnih bubuljičnih ožiljka. Ovom procedurom stimuliše se obnavljanje kožnih ćelija i stvaranje kolagenih vlakana. Zasnovana je na dejstvu mikrokristala koji se sistemom aspiracije nanose na kožu, vršeći pri tom piling i čineći kožu glatkom. Rezultati su konzistentni i trajni. Koža se nakon tretmana brzo i vidljivo poboljšava, a pacijent može nastaviti sa svojim svakodnevnim aktivnostima. Mikrodermoabrazijom stimuliše se obnavljanje ćelija kože i stimuliše stvaranje kolagenih vlakana čime koži daje jedan opšti svež, zdrav izgled.

 

 

 

 

 

 

 

Pitanja

NADA
17.5.2017. 16:42
koliko traje tretman? 45, 30 minuta?
Kupoman
Nado, molimo Vas da pozovete salon za sve dodatne informacije oko tretmana. :)

Gde iskoristiti vaučer?

Estera beauty studio

Ksenije Atanasijevic 12, Beograd
0600992474

Vaučer važi

do 20.6.2017.

Napomene

  • Jedan vaučer važi za 1 osobu!
  • Obavezno zakazivanje unapred!
  • Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite salon i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Možete iskoristiti više vaučera!
  • Kontakt telefon:0600992474

Slične ponude