1000 din za pet tretmana ultrazvučnog čišćenja lica (čišćenje, piling, ampula po tipu kože, maska, krema) ili za nadogradnju svilenih trepavica sa oblikovanjem obrva u lux studiju VAŠ SALON!

7500 DIN
Ponuda je istekla


U okviru ove ponude imate dve odlične opcije:

  • 5 tretmana ultrazvučnog čišćenja lica (čišćenje, piling, ampula po tipu kože, maska, krema)

Tretman dubinskog ultrazvučnog čišćenja lica najučinkovitiji je način čišćenja i rehidratacije , koji se može uraditi kao poseban tretman ili kao uvod u zahtevnije tretmane, kojim se rešavaju različiti problemi kože (akne, ožiljci, bore, slab tonus, fleke…) Bezbedan, bezbolan i učinkovit tretman, kojim se sa kože skidaju mrtve ćelije, višak masnoće i čiste pore, osnovni je korak svake nege. Dejstvom ultrazvuka poboljšava se mikrocirkulacija i oksigenacija kože nakon čega je lice i čisto i rehidrirano.

  • nadogradnja svilenih trepavica sa oblikovanjem obrva

Niste zadovoljni Vašim trepavicama, a ne volite veštačke? Novi metod produžavanja trepavica svilenim nitima daje Vam onaj fini, zavodljiv pogled i tajanstven izgled, i dozvoljava da sa svojim sjajnim svilenim trepavicama plivate, sunčate se, tuširate se, pa i namigujete bez straha da ćete ih izgubiti ili da će Vam se maskara razmazati! Želite glamur, savršen izgled na fotografijama, oči kao kod lutke - nijedna frizura, niti šminker ne mogu Vam obezbediti tako glamurozan momenat koliko to mogu svilene trepavice!Svilene trepavice su identične prirodnim, i potpuno se razlikuju od prethodnih metoda nadogradnji trepavica. Svaka nit se pojedinačno nadograđuje specijalnim lepkom na jednu prirodnu trepavicu. Trepavice su dostupne u više boja i dužina, kako bi se sasvim stopile sa Vašim prirodnim. Tretman je potpuno bezbolan i ne oštećuje Vaše prirodne trepavice, a traje između sat i dva, zavisno od broja trapavica koje se nadograđuju. Na ove trepavice možete staviti maskaru, ali nećete imati potrebe za tim jer one izgledaju vrlo upečatljivo i imaćete savršen pogled od jutra do mraka!

Frizersko - kozmetički studio ,, Vaš Salon” se nalazi u Ul. Marka Oreškovića br: 6 blizu pijace Đeram, na Zvezdari, u Beogradu.Uz profesionalno osoblje možete zadovoljiti sve vaše kriterijume sopstvene lepote. Pored prijatnog ambijenta, u našem studiu možete dobiti usluge svih vrsta depilacija, pedikir, manikir, frizer, masaža, tetovaža, trajne šminke, tretmana lica, tretman estetskog dopunjavanja usana ( HIJAURON ), bora, jagodica, i mezoterapiju lica ( rolerima ). Nudimo vam prijatan ambijent i zagarantovani kvalitet.

http://vassalon.com


Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Vaš salon

Marka Oreškovića 6, Beograd
064/49-00-959, 011/645-05-01

Vaučer važi

do 11.4.2014.

Napomene

  • Obavezno je zakazivanje unapred!
  • Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite salon i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Jedna osoba može iskoristiti više vaučera!
  • Radno vreme salona: ponedeljkom od 12h do 21h, svim ostalim danima u sedmici od 09h  do 21h
  • Kontakt telefon salona: 064/49-00-959, 011/645-05-01

Slične ponude