1000 din za pet tretmana ultrazvučnog čišćenja lica sa ubacivanjem ampule (čišćenje, uz špatula, vitamin, maska, krema) u novom LUX studiju BEAUTY QUEEN M&M na VRAČARU!

5000 DIN
Ponuda je istekla

1000 din za pet tretmana ultrazvučnog čišećnje lica sa ubacivanjem ampule (čišćenje,uz špatula,vitamin,maska,krema) u novom LUX studiju BEAUTY QUEEN M&M na VRAČARU!

Dubinsko ultrazvučno čišćenje lica ili ultrazvučni piling je potpuno bezbolna procedura koja se sprovodi ultrazvučnom špatulom preko koje se ultrazvukom deluje na kožu lica. Na taj način, koža se oslobađa površinskih i dubokih nečistoća, izumrlih ćelija sa površine kože, pore se otvaraju, pa je koža posle toga potpuno očišćena, sveža i spremna da upije sastojke preparata za negu koji se na nju potom stavljaju.Ovakav vid tretmana je poznat i kao „tretman pred važan događaj“, jer osim što čisti kožu, ultrazvučne vibracije rade jednu finu mikromasažu i opuštaju mimičnu muskulaturu, tako da lice nakon tretmana izgleda odmornije, zategnutije i mlađe.

Pitanja

Ivana
2.2.2017. 11:14
Da li svi tretmani treba da se iskoriste do 13.02. ili je to samo rok za kupovinu vaučera?
Kupoman
Ivana, do 13. je potrebno iskoristiti tretmane. :)

Gde iskoristiti vaučer?

Beauty queen M&M

Sinđelićeva 25/6,, Beograd
066 91 92 920

Vaučer važi

do 13.2.2017.

Napomene

  • Obavezno zakazivanje minimum jedan dan unapred!
  • Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite salon i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Jedna osoba može kupiti više vaučera!
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Kontakt: 066 91 92 920
  • Radno vreme: ponedeljak - petak:11:00h-19:00h

Slične ponude