1000 din za pet tretmana voćnim kiselinama (čišćenje, piling, voćne kiseline, maska, krema) u novootvorenom studiju lepote DOBRILA DOBRA VILA na Zvezdari!

2500 DIN
Ponuda je istekla

000 din za pet tretmana voćnim kiselinama (čišćenje,piling,voćne kiseline,maska,krema) u novootvorenom studiju lepote DOBRILA DOBRA VILA na Zvezdari! Ovo je idealan tretman za čišćenje, poboljšanje teksture kože, rebalansiranje njene pH vrednosti, redukovanje hiperpigmentacije i svežih ožiljaka i mrljica. Tretman nije preporučljiv ukoliko je koža upaljena. Koža je već nakon jednog tretmana kiselinama blistava i zategnuta, vraća joj se prirodna ružičasta boja, ožiljci od akni i druge mrlje puno su bleđi i manje vidljivi, bore su znatno pliće, a celo lice odiše neobičnom svežinom!

Dobrila Dobra vila je novootvoreni salon lepote u kome će se ljubazno i stručno osoblje pobrinuti da Vi izgledate savršeno! Uz to, prijatnom ambijent i kvalitetna usluga su dodatni raulozi da ih što pre posetite!

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Dobrila Dobra Vila

Batutova 20, Beograd
0113820724 i 064/2206711

Vaučer važi

do 9.4.2015.

Napomene

  • Obavezno je zakazivanje unapred!
  • Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite salon i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu
  • Jedna osoba može iskoristiti više vaučera!
  • Kontakt telefon salona: 0113820724 i 064/2206711

Slične ponude