1000 din za spa relax paket od četiri masaže narandžinim uljem za oba pola (dve relaks masaže celog tela po 60 min + dve parcijalne masaže leđa po 30 min)-Samodiva 74!

6000 DIN
Ponuda je istekla

U cenu je uključeno:

  • spa relax paket od četiri masaže narandžinim uljem za oba pola (dve relaks masaže celog tela po 60 min + dve parcijalne masaže leđa po 30 min)

U čovekovom organizmu ništa ne funkcioniše odvojeno i samostalno, već je sve usko međusobno povezano. Masažom tela delujemo preko kože na organizam kao celinu. Prilikom masaže nadražuju se receptori u koži i potkožnom tkivu – to je efekat direktnog delovanja, a isto tako se indirektnim delovanjem, odnosno refleksnim putevima, utiče na buđenje celog organizma. Bez obzira na to o kojoj je tehnici masaže reč, njen rezultat mora biti telesno i duhovno rasterećenje i duboka relaksacija.

Masaža je najlakši put za postizanje opuštanja i očuvanje zdravlja. Ime joj potiče od arapske reči massa što znači dodir. Poznata otkad je i čovek, spominje se u svim kulturama, od Indije, Grčke, Kine, Egipta i Rima pa sve do Bliskog istoka. Izazvani dodirom, milioni receptora u koži šalju signale mozgu koji reaguje podsticanjem lučenja endorfina, hormona sreće i dobrog raspoloženja. Upravo zato masaža snažno deluje na nervni sistem jer smiruje nervozu i smanjuje nivo štetnih (stresnih) hormona u organizmu.

Znamo da je stres, jedan od pratećih problema današnjice od kojeg patimo gotovo svi, ujedno i uzrok mnogih zdravstvenih problema i bolesti u kojima prednjače bolesti hormonalnog i srčano sistema. Stoga je masaža odličan prirodni put za rešavanje stresa i prevenciju mnogih bolesti. Masažom se poboljšava krvotok, iz lojnih i znojnih žlezda istiskuju se sekreti, smanjuju se potkožne masnoće, ubrzava dotok hranjivih materija u tkiva, pojačava oksigenacija tkiva i oticanje limfe, zbog čega koža dobija jači tonus, postaje elastičnija te izgleda zdravije i mlađe.

Ocena ponude

4,5/5 (ocene: 13)
Pedja Erakovic Ništa
Nedeljka Kvalitetna usluga i ljubaznost. Sve pohvale.

Pitanja

Mirjana
24.1.2020. 09:29

Poštovani, živim na Doćolu. Koji prevoz/autobus,tramvaj/ mogu koristiti da bih stigla do Vas/ ja živim kod Trga Republike/. Hvala, Mirjana

Kupoman

Mirjana, salon se nalazi u Zemunu, najbolje je da kontaktirate na broj telefona koji je istaknut u ponudi kako bi Vam do detalja objasnili kako da dođete do njih. :)

Gde iskoristiti vaučer?

FKS Samodiva74

Milana Uzelca 23 d, Zemun
061/100-96-13

Vaučer važi

do 20.2.2020.

Napomene

  • Vaučer obuhvata: Spa relax paket od četiri masaže narandžinim uljem za oba pola (dve relaks masaže celog tela po 60 min + dve parcijalne masaže leđa po 30 min)!
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Jedna osoba može da iskoristi više vaučera!
  • Nedelja je neradni dan!
  • Ukoliko ste bolesni, ne dolazite u salon!
  • Obavezna je najava dolaska i zakazivanje termina unapred!
  • Kontakt telefon salona: 061/100-96-13
  • Ako ste sprečeni da dođete, obavestite salon najmanje jedan dan ranije i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Nakon krajnjeg označenog roka iskoristivosti, vaučer nije moguće iskoristiti!

Slične ponude