1000 din za tretman gipsanih bermuda za redukciju i eliminaciju masnih naslaga + gratis 10 min sunčanja u novom solarijumu u studiju lepote Hani Tri! Popust 71%!

3500 DIN
Ponuda je istekla

Jedan od danas najpopularnijih i najdelotvornijih body-wrap tretmana je tretman Gipsanih bermuda koji su pravo rešenje za korekciju obima. Oligoelementi u tretmanima imaju funkciju aktivatora i pojačavaju dejstvo aktivnih supstanci u tretiranim zonama. Silicijum ima ulogu stvaranja vezivnog tkiva, magnezijum daje funkcionalnost i integritet strukturnih tkiva, bakar podstiče stvaranje elastina u koži, gvožđe jača kožu i podiže tonus, dok cink deluje kao snažni antioksidant, jačajući odbrambenu moć kože. Tretman gipsanih bermuda je umotavanje tela oligovitaminskim elementima u cilju dobijanja idealne figure. Na ovaj način se pospešuje cirkulacija i gubitak obima na najkritičnijim delovima tela (butine, bokovi i stomak), a kao rezultat je čak jedan konfekcijski broj manje. Naročito se preporučuje osobama koje imaju sklonost ka zadržavanju tečnosti u organizmu, kao i kod svih tipova celulita. Podsticanjem protoka limfe izbacuje se višak tečnosti, kao i otpadni produkti metabolizma sa vidnim smanjenjem obima na tretiranim zonama. Najpre se na kritične regije laganom masažom nanosi poseban losion i serum sa oligomineralnim kompleksom, a potom se uz blagu masažu nadovezuje stručna limfna drenaža. Ovim postupkom se otvaraju limfni putevi i pokreće proces detoksikacije koji će trajati tokom celog tretmana. Na limfnu drenažu se, u daljem postupku ponovo nadovezuje blaga masaža sa utrljavanjem multiaktiva koji deluje na celulit i masne naslage, i oligotona za zatezanje opuštene kože. Na kraju sledi oligomaska koja se stegne kao gips i ostavi da stoji.


Pitanja

Jelena
6.7.2013. 12:14
Nemam mnogo celulita, koliko bi u tom slucaju trebalo tretmana gipsanim bermudama?
Kupoman
Jelena, ukoliko imate manje celulita, to znači da će problem (celulit) nestati iz manje pokušaja, odnosno da ćete doći na manji broj tretmana nego neko drugi, ko ima više celulita.Preporučeni broj tretmana je sedam, na svakih 4 dana po jedan dolazak.

Gde iskoristiti vaučer?

Hani Tri

Milana Jovanovića 14, Beograd
011/23-63-218, 064/89-19-010

Vaučer važi

do 8.8.2013.

Napomene

  • Obavezno zakazivanje unapred!
  • Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite studio i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Jedna osoba može da kupi više vaučera!
  • Radno vreme: od ponedeljka do nedelje od 09:00 do 19:00
  • Kontakt telefon studija: 011/23-63-218, 064/89-19-010

Slične ponude