10000 din za body fit lux paket: elektromagnetni body sculpting + shockwave za celulit i ballance presoterapija za drenažu u luksuznoj ordinaciji HOLIMED ESTETIK u Beogradu na vodi!

42000 DIN
Ponuda je istekla

U cenu je uključeno:

  • elektromagnetni body sculpting 
  • shockwave za celulit 
  • ballance presoterapija za drenažu

Cilj body sculptinga je da se uklone tvrdokorne masne naslage koje se ne mogu eliminisati ishranom i vežbanjem, i da se oblikuje telo prema željenom izgledu. Rezultati tretmana su vidljivi nakon nekoliko sedmica ili meseci, a trajnost zavisi od načina života i ishrane nakon tretmana.

Shockwave za celulit je terapijski postupak koji se koristi za smanjenje vidljivosti celulita na koži. Ovaj tretman koristi akustične talase koji se usmeravaju na problematična područja na koži. Stimuliše se cirkulacija krvi i limfna drenaža, što može dovesti do smanjenja celulita i poboljšanja tonusa kože.

Balans presoterapija je terapijski postupak koji se koristi za poboljšanje cirkulacije i drenaže limfe. Ovaj postupak koristi posebne manžetne koje se primenjuju na noge i druge delove tela. Ove manžetne se zatim napumpavaju vazduhom kako bi se stvorio pritisak koji podstiče cirkulaciju krvi i limfe.

Ordinacija Holimed Estetik se bavi estetskom i plastičnom hirurgijom, anti aging tretmanima, kvantnom medicinom, posebnim procedurama za gubljenje telesne težine, kao i oblikovanjem tela, odstranjivanjem mladeža, bora i fleka na koži, kao i uklanjanjem celulita. Iza ove priče nalaze se Dr Ljubiša Popović i njegove dve koleginice, Dr Biljana Stanojević, sertifikovana za antiage medicinu kod svetski priznatih eksperata za estetske procedure i Dr Vesna Aleksić, specijalista plastične, estetske i rekonstruktivne hirurgije, koji nam otkrivaju sve tajne zdravlja i lepote.

 

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

HOLIMED ESTETIK ordinacija za plastičnu hirurgiju, anti-aging i estetsku medicinu

Hercegovačka 21, stan 1403, spratXIV, Beograd

Vaučer važi

do 11.11.2023.

Napomene

  • Vaučer obuhvata: Body fit lux paket: elektromagnetni body sculpting + shockwave za celulit i ballance presoterapija za drenažu u luksuznoj ordinaciji HOLIMED ESTETIK u Beogradu na vodi!
  • Nakon kupovine vaučera obavezno zakazati termin u ordinaciji!
  • Kontakt: 063/663-763, 011/749-56-76
  • Obavezno dostaviti odštampan vaučer!
  • Radno vreme: ponedeljak-petak od 10h-21h, subota i nedelja po zakazivanju
  • Ukoliko ste sprečeni da dođete, na vreme obavestite ordinaciju inače će se vaučer smatrati iskorišćenim!
  • Nakon krajnje navedenog roka nije moguće koristiti vaučer!

Slične ponude