10595 din za 5 dana u Istanbulu! Polasci 27.09., 25.10., 01.11. i 15.11.! Popust 29%!

14929 DIN
Ponuda je istekla

"Kupoman" i "Party travel" Vas vode u prelepi  Istanbul u terminu koji Vama odgovara! Iskoristite popust od 29%, uštedite 4344 dinara i provedite 5 nezaboravnih dana u ovom prelepom gradu!

Istanbul je najveći grad u Turskoj i veliki poslovni i kulturni centar. Do osnivanja Republike Turske 1923. godine bio je prestonica turskog (Otomanskog) carstva. Dolaskom Mustafe Kemala Ataturka na mesto predsednika Turske Ankara je dobila status glavnog grada. Geografski položaj Istanbula, kao grada koji leži na Bosforskom moreuzu i spaja Evropu i Aziju ima i dublje značenje jer predstavlja i tačku spajanja zapadne i istočne civilizacije. Grad izuzetne lepote je poznat kao središte islamske kulture i kapija za Istok. Istanbul čuva tajne drevne prošlosti, a u gradu ćete moći da čujete najrazličitije jezike iz svih krajeva sveta, vidite vesele i užurbane ljude, doživite žamor uličnih prodavaca i jedinstveni način tradicionalnog cenjkanja!

1. DAN – Polazak za Istanbul iz Beograda u 15.00 sa velikog parkinga ispred hotela Intercontinental. Vožnja kroz Srbiju sa kraćim usputnim zadržavanjima. Noćna vožnja kroz Bugarsku i Tursku.

2. DAN – Dolazak u Istanbul u prepodnevnim časovima. Odlazak na panoramsko razgledanje grada uz pratnju lokalnog vodiča na srpskom jeziku. Poseta tržnom centru Kanjon (jednom od najvećih i najraskošnijih trznih centara u Istanbulu). Smeštaj u hotel. Slobodno vreme  za shoping u Kapali čarsiji (Bazar sa 3000 radnji) i tržnom centru MORAVA. Mogucnost večernjeg odlaska u autentični turski nargila bar na nargile i čajeve. Noćenje.

3. DAN – Doručak. Polazak na fakultativno razgledanje Istanbula sa lokalnim vodičem na srpskom jeziku. Obilazak Plave Džamije (jedne od tri najveće i najlepše džamije u islamskom svetu), Svete Sofije (nekada najveće pravoslavne crkve na svetu, pa džamije a sada muzeja stare skoro 1500 godina), Topkapi palate (velelepne sultanske palate gde je zivela većina turskih Sultana sa riznicom dragulja, dijamanata, zlata i ostalih poklona koje je sultan dobijao od svojih vazala i podanika) , Rimski Hipodrom (ogromnog platoa gde su se za vreme starog Rima održavale trke dvokolica). Odlazak na egipatski bazar i kupovina zacčna sa Istoka. Slobodno vreme. Mogućnost odlaska na tursko vece (nezaboravan show sa plesačicama, folklornim ansamblima, bacačima noževa i večerom sa dva pića). Noćenje.

4. DAN – Doručak. Pakovanje stvari i polazak na fakultativni izlet: Krstarenje Bosforom (obilazak Istanbula sa vode gde ćete videti najraskošnije vile, dvorce i letnjikovce najbogatijih ljudi kako u Turskoj tako i u svetu) sa lokalnim vodičem na srpskom jeziku, obilazak Carigradske Patrijaršije i zidina, poseta Taksimu (najveći trg u Istanbulu) i ulici Istiklal (shoping ulica) ili slobodno vreme. Pre polaska organizovana poseta tržnom centru HISTORIA. Polazak u Beograd u večernjim časovima. Noćna vožnja preko Bugarske sa usputnim zadržavanjima radi obavljanja carinskih formalnosti.

5. DAN – Dolazak u Beograd u prepodnevnim časovima.

U CENU ARANŽMANA JE URAČUNATO :

  • autobuski prevoz na relaciji Beograd-Istanbul-Beograd
  • hotel u Istanbulu na bazi dva noćenja sa doručkom ( dvokrevetne i trokrevetne sobe, tri zvezdice)
  • panoramsko razgledanje Istanbula
  • organizacija i vođstvo puta


U CENU ARANŽMANA NIJE URAČUNATO :

  • ulaznice za posetu muzejima, i ostale individualne troskove
  • Fakultativni izleti (krstarenje Bosforom sa posetom carigradskoj Patrijarsiji - 20 evra, razgledanje grada sa lokalnim vodicem i ulaznicama po programu - 40 evra, tursko veče - 30 evra)
  • međunarodno osiguranje 5 evra

http://www.partytravel.rs


Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Party Travel d.o.o.

Čumićeva 2, lokal 139, Beograd, Beograd
011/323-5052, 065/546-5748

Vaučer važi

do 20.11.2012.

Napomene

Slične ponude