1090 din za kompletan kolor kose - pramenovi, farbanje izrastka sa nijansiranjem, feniranje i pakovanje u salonu Rajka Style! Popust 76%!

4500 DIN
Ponuda je istekla

Sa dolaskom proleća i lepih sunčanih dana došlo je i vreme za osveženje Vaše frizure! Neka sunce zasija i u Vašoj kosi! "Kupoman" i Frizerski salon "Rajka style" za Vas su pripremili fantastičnu ponudu - izaberite pramenove u dve boje ili farbanje izrastka sa nijansiranjem u skladu sa Vašim željama i potrebama! Vešti i iskusni frizeri će učiniti da Vaša kosa zablista u punom sjaju! Neka se boje zavodljivo prelivaju dok Vaša kosa leprša na prolećnom povetarcu i mami sve poglede i uzdahe! Osim toga, ova ponuda uključuje i feniranje i pakovanje Vaše kose tako da ćete iz salona izaći sa potpuno novom fantastičnom i kompletnom frizurom uz uštedu od čak 3410 dinara!

U frizerskom salonu "Rajka style" možete pronaći širok asortiman usluga: modno oblikovanje kose, nadogradnju, negu kose (piling i reparacija), svečane frizure za venčanja i specijalne prilike, nijansiranje, minival, kao i školu šminkanja i školu friziranja! Budite za dlaku ispred, osetite trag u kosi!

http://frizerrajka.com
 


Pitanja

Sonja
19.4.2012. 00:46
Nisam stigla danas 18.04. da uplatim :( Da li mogu 19.04. da uplatim da ne propadne rezervacija? Pozdrav
Kupoman
Sonja, možeš i danas da uplatiš, jedan dan kašnjenja nije problem! :)

Gde iskoristiti vaučer?

Frizerski salon Rajka Style

Sjenička 1 (SC Vračar), Beograd
063/660-706

Vaučer važi

do 0.0.0.

Napomene

Slične ponude