1090 din za pet tretmana u infrared termo ćebetu sa masažom i pakovanjem (1 tretman 60 min) u salonu Maja BM! Popust 50%!

2180 DIN
Ponuda je istekla

Ponuda obuhvata pet tretmana u infra red ćebetu uz pakovanje i masažu. Jedan tretman traje sat vremena, i obuhvata masažu kao pripremu, stavljanje gela i kreme i ležanje u infrared ćebetu.

Termo ćebe spada u grupu body wrapp tretmana. Tretman se bazira na zagrevanju tela do tačke znojenja, čime se otvaraju pore, izbacuju toksini i slobodni radikali, stimuliše se cirkulacija, a istovremeno i detoksikacija celog tela. Koristi se za tretmane celulita, kod povećanih masnih naslaga, viška kilograma, zadržavanja tečnosti, otoka, poremećaja limfne cirkulacije i drugih poremećaja. Na celulitom zahvaćene zone, gel treba utrljati pre umotavanja. Ovo je najlakša metoda znojenja i sagorevanja masnoća. Temperatura može biti od 50, 60 ili 70 stepeni i uz adekvatno odabrane preparate, naročito one sa visokim koncentracijama mineralnih soli, kalcijuma, magnezijuma i drugih sastojaka koji pospješuju izbacivanje toksina i limfnu drenažu, postižu se izvanredni rezultati. Infracrveno ćebe je rešenje za zdravo mršavljenje bez napornog vežbanja

Ovaj studio pruža i jedintveni đakuzi po kojem je poznat novosađanima, ali i usluge masaže, relaks, sportska, reiki, tai masaža, antistres masža, anticelulit...) i redovne usluge kao što su solarijum i depilacije.


Pitanja

Vanja
16.9.2013. 08:43
Da li maloletne osobe (14 god.) smemju da urade ovaj tretman? I da li postoji mogucnost uraditi 2 tretmana (60+60min) u jednom danu?
Kupoman
Vanja, to najbolje da proverite sa stručnim osobljem u salonu. :)

Gde iskoristiti vaučer?

Maja BM

Koste Racina 10, treći sprat, stan 16, Novi Sad
063/7242-604

Vaučer važi

do 9.10.2013.

Napomene

  • Obavezno je zakazivanje unapred!
  • Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite studio i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Jedna osoba može iskoristiti više vaučera!
  • Jedan tretman traje sat vremena, i obuhvata masažu kao pripremu, stavljanje gela i kreme i ležanje u infra red ćebetu.
  • Radno vreme studija: od ponedeljka do subote od 09:00 do 20:00
  • Kontakt telefon studija: 063/7242-604

Slične ponude