1090 din za spa relax paket od tri masaže za oba pola eteričnim uljima (60 min relax masaže celog tela + dve masaže leđa po 30 min)-Efektivan pokret!

6700 DIN
Ponuda je istekla

U cenu je uključeno:

  • spa relax paket od tri masaže za oba pola eteričnim uljima (60 min relax masaže celog tela+dve masaže leđa po 30 min)

U ponudi imamo neinvazivne i bezbedne metode koje omogućuju da budete zdravi, relaksirani i oslobodite se bola.

Može se raditi masaža celog tela ili parcijalna relax masaža pojedinih delova tela (nogu, stopala, leđa, ruku, abdomena, grudnog koša, vrata i lica). Pokreti pri izvođenju relaks masaže treba da su spori, nežni, umerenog do blagog pritiska, da potpuno opuste onog ko se masira.

Pre bilo kakve masaže, izbegavajte obilne obroke ili alkohol. Takođe je dobra ideja da pijete dovoljno vode, koja će pomoći vašem telu da se oslobodi toksina.

Dobrobiti relaks masaže?

Kao i kod bilo koje vrste masaže, prednosti relax masaže mogu trajati nekoliko dana nakon tretmana. Poznato je da je stres najveći neprijatelj celokupnog zdravlja osobe, pa se relax masaža preporučuje i radi prevencije bolesti koje mogu biti izazvane stresom i nervnom napetošću.
Masaža poboljšava perifernu cirkulaciju, tonus i izgled kože, smanjuje napetost mišića, uključujući i olakšanje tegoba izazvanih glavoboljom, unapređuje borbu protiv stresa.

Tokom relax masaže, terapeut koristi posebna biljna ulja koja smirujuće utiču na nervni sistem, čime se značajno smanjuju napetost i stres.

Što se tiče same pripreme za odlazak na masažu, najvažnije je da obučete nešto prijatnije što ćete lako skinuti i ponovo obući nakon tretmana. Komunikacija sa terapeutom je od izuzetne važnosti i efikasnost same masaže može zavisiti od toga.

http://efektivanpokret.rs/

Pitanja

Mirjana
25.12.2019. 08:56
Postovani, mogu li na tretman doci sa koleginicom ili mora osoba suprotnog pola? Mirjana
Kupoman
Mirjana, ponuda se odnosi na oba pola, što znači da ne mora biti samo osoba suprotnog pola. :-)

Gde iskoristiti vaučer?

Efektivan pokret

Džordža Vašingtona 15, Beograd
062/856-78-22

Vaučer važi

do 31.1.2020.

Napomene

  • Vaučer obuhvata: Spa relax paket od tri masaže za oba pola eteričnim uljima (60 min relax masaže celog tela+dve masaže leđa po 30 min)!
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Jedna osoba može da iskoristi više vaučera!
  • Obavezna je najava dolaska i zakazivanje termina unapred!
  • Kontakt telefon salona: 062/856-78-22
  • Ako ste sprečeni da dođete, obavestite salon najmanje jedan dan ranije i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Nakon krajnjeg roka iskoristivosti, vaučer nije moguće iskoristiti!

Slične ponude