110 din za masku za područje oko očiju Instant lifting!

160 DIN
Ponuda je istekla

U cenu je uključeno:

  • Maska za područje oko očiju

Maska na netkanoj osnovi za intenzivnu anti-age negu delikatne i zahtevne kože oko očiju. Preporučuje se da se koristi kao ekspresni alat koji može brzo izgladiti kožu oko očiju, dati izražajnost pogledu. Maska sadrži proteine iz ploda argana (drvo argana), koji pružaju trenutni efekat zaglađivanja kože. Formiranjem mrežaste strukture na površini kože, arganovi proteini pružaju neposredan i opipljiv efekat zaglađivanja površine kože i smanjenja bora. Sa produženom upotrebom imaju učinak protiv već postojećih bora tako što ih zatežu. Jedinstveni prirodni hidratant produžava lifting-efekat maske, čini kožu mekom i glatkom. Upotreba maske pomaže u podizanju ukupne vitalnosti kože, vaše oči će postati blistave i sjajne.

BONAMICA je uvoznik i distributer kozmetičkih proizvoda iz Rusije i Belorusije. Zahvaljujući dugogodišnjem uspešnom iskustvu možemo da ponudimo svojim klijentima korisne biljne preparate i kvalitetne proizvode. Organsko bilje i prirodni sastojci sve se više koriste i cene u svetu i Srbiji. Među našim proizvodima možete pronaći prirodne preparate bez parabena, sulfata, GMO, hemijskih i drugih veštačkih dodataka.

Nudimo širok izbor kozmetičkih proizvoda koji se mogu naći na srpskom tržištu – proizvodi za negu lica, tela, proizvodi za kosu, zubna nega, dekorativna kozmetika, kreme za sunčanje, preparati za različite uzraste – za odojčad, decu, za muškarce, za problematičnu mladu kožu, osetljivu kožu, zrelu kožu i još mnogo toga. 

Brinemo ne samo o nama koji trenutno živimo na ovoj planeti već i o generacijama koje nas prate. Proizvodi koje nudimo svedoče o našoj povezanosti s prirodom i njenom očuvanju. Izražavamo duboko poštovanje i ljubav prema životu i svemu što nas okružuje. Koncept „društvene odgovornosti“ shvatamo ozbiljno jer se odgovorno odnosimo prema životnoj sredini i svim živim bićima.

https://bonamica.rs/

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

BONAMICA priroda i kozmetika

Mali Do Drugi 1b, Sremska Kamenica
062/322782

Vaučer važi

do 5.5.2021.

Napomene

  • Vaučer obuhvata: Maska za područje oko očiju!
  • Nakon kupovine poslati vaučer na viber: 062/322-782 ili email: info@bonamica.rs
  • Proizvodi se šalju Post Expressom, dostava je oko 300 dinara!
  • Nakon krajnje označenog roka vaučer nije moguće koristiti!

Slične ponude