1100 din za 20 ćevapa na kajmaku ili mešano meso + pomfrit + salata + pogača + palačinke za dve osobe u čuvenom restoranu Dva bela goluba u Skadarliji! Popust 51%

2240 DIN
Ponuda je istekla

"Kupoman" i restoran "Dva bela goluba" pripremili su za Vas vrlo bogat i preukusan ručak ili večeru uz popust od 51% i uštedu 1140 dinara! Povedite neku Vama dragu osobu i doživite zajedno sve čari Skadarlije!

Ponuda obuhvata jednu od ponuđene dve opcije:

  • 20 ćevapa na kajmaku + pomfrit + salata (zelena ili kupus) + domaća pogača + palačinke (domaći džem ili eurokrem)
  • mešano meso (pileći file, svinjski file, pljeskavica, ćevap, kobasica) + pomfrit + salata (zelena ili kupus) + domaća pogača + palačinke (domaći džem ili eurokrem)

Za koju god da se opredelite, nećete sigurno pogrešiti! Restoran "Dva bela goluba" smešten je u predvorju boemske Skadarlije i predstavlja idealan spoj tradicije i kvaliteta. Prijatan ambijent i bogata ponuda, obojena zvucima starogradske muzike razlog su da posetite najstariji restoran u Skadarliji. Ovaj restoran oduvek su posećivale znamenite ličnosti iz sveta, glume, kulture,  politike kao i neki poznati državnici a najviše putnici namernici koji su se ovde osećali kao kod svoje kuće! Slike na zidovima koje je naslikao Momo Kapor, pisac i živopisac, predstavljaju današnji prepoznatljiv znak ovog renomiranog restorana! Dobrodošli na specijalitete nacionalne i internacionalne kuhinje, uz ljubazno osoblje i prijatnu atmosferu sigurno ćete da uživate!

http://www.dvabelagoluba.com


Прикажи Dva bela goluba на већој мапи

Pitanja

ljubica
28.6.2012. 17:20
A kod mesanog mesa, da li dobijamo duple porcije (tj. dva pileca filea, dva svinjska filea i sve ostalo sto ide uz mesano ) ?
Kupoman
Jeste, Ljubice, sve dva puta! :)

Gde iskoristiti vaučer?

Kasina

Terazije 25, Beograd
011/3235-094

Vaučer važi

do 0.0.0.

Napomene

Slične ponude