1100 din za kolor dopler krvnih sudova vrata i UZ štitaste žlezde ili kolor dopler nogu ili ruku ili UZ dojki sa pregledom angiologa u specijalističkoj ordinaciji DR PETRIĆ! Popust 84%!

7000 DIN
Ponuda je istekla

U okviru ove ponude imate 4 opcije:

  • kolor dopler krvnih sudova vrata i ultrazvuk štitaste žlezde
  • kolor dopler nogu sa pregledom angiologa
  • kolor dopler ruku sa pregledom angiologa
  • Ultrazvuk dojki

Pravovremenim uvidom u stanje krvnih sudova pacijenata, uz pomoć sve savršenijih dijagnostičkih procedura, značajno im se može pomoći da izbegnu nekada i po život opasna vaskularna oboljenja. Kolor dopler je ultrazvučna metoda za ispitivanje strukture i oblika krvnih sudova, kao i kvaliteta cirkulacije. Ona daje realnu sliku ispitivanih sudova, uz mnoštvo podataka o cirkulatornim parametrima najčešće magistralnih (glavnih) arterijskih i venskih krvnih sudova celog tela, što lekarima kliničarima ili vaskularnim hirurzima značajno olakšava terapijski pristup potencijalnom oboljenju. Ovom metodom moguće je, pre svega, vrlo precizno proceniti kvalitet protoka, izraženo u mililitrima u sekundi, i tako definisati zadovoljavajući ili oslabljen protok. Uvid u stanje zidova krvnih sudova otkriće urođene ili stečene promene. Takođe, moguće je otkriti i urodjene promene oblika, komunikacija i projekcija krvnih sudova, urođene slabosti zidova, pa tako dijagnostifikovati aneurizme, angiome, AV malformacije i druga vaskularna oboljenja.

Ordinaciju "Dr Petrić" je osnovala porodica lekara i medicinskih sestra velikog iskustva i znanja, sa idejom da se uspostavi  istinski kontakt i briga o pojedincu i njegovoj porodici. U ordinaciji se pružaju usluge pregleda, dijagnostike i lečenja bolesti unutrašnjih organa. Tim stručnjaka svakodnevno brine o zdravlju u oblasti kardiologije, gastroenetrolgije, endokrinologije, pulmologije, reumatologije, nefrologije...Težište rada ordinacije je preventivna medicina ( preventivni, sistematski pregledi), potom ultrazvučna dijagnostika srca, krvnih sudova vrata i periferije, štitaste žlezde, trbuha, male karlice, dojki...), holter pritiska i holter EKG-a. Laboratorijska dijagnostika, određivanje Helicobacter Pylori.Pregledi i lečenje pacijenata se sprovodi u ordinaciji  i na terenu. Specifičnost ove ordinacije je prisan kontakt sa pacijentom, stalna briga i komunikacija.

http://www.dr-petric.rs/


Pitanja

Radmila
26.4.2014. 17:53
Dobar dan. Do kada traje ova ponuda, do kada mogu da uplatim? Nisam uspela da pronadjem tu informaciju.
Kupoman
Radmila, ponuda će da traje još par dana. Vama je rok za plaćanje 2 radna dana od momenta poručivanja. :)

Gde iskoristiti vaučer?

Dr Petrić

Vojvode Stepe 133/5, Beograd
011/3989-830, 063/8720-374

Vaučer važi

do 1.6.2014.

Napomene

  • Obavezno je zakazivanje unapred!
  • Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite ordinaciju i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Jedna osoba može da iskoristi više vaučera!
  • Radno vreme: od ponedeljka do petka od 08:00 do 20:00, subotom od 08:00 do 14:00
  • Kontakt telefon: 011/3989-830, 063/8720-374

Slične ponude