1100 din za masažu kremom od čokolade u trajanju od 60 minuta u Evexia Health Club-u! Popust 81%!

5780 DIN
Ponuda je istekla

Kada užitku, kao sto je relax masaža, dodate čari čokolade, potpuna relaksacija i regeneracija tela je zagarantovana. Do sada smo toliko uživali u njenom ukusu, a od sada možemo i u blagodetima koje pruža kozi. čokolada je, kao deo kozmetičke industrije u poslednjih nekoliko godina doživela pravi procvat. Ona hrani, regeneriže kožu, budi vitalnu snagu i vraća harmoniju čitavom organizmu. Relaksirajuće deluje na psihu i čula putem mirisa, kao aromaterapija. Zahvaljujući svojim aktivnim sastojcima, kao sto su oligoelementi fosfor i magnezijum, cink, kalcijum, bakar i vitamini A, E I B potpuno obnavlja i hidrira kožu,ublažava bore, ujednačava ten i jača njenu zaštitnu barijeru. Kakao sprečava ostećenja kolagena, elastina i drugih proteina koze. Zahvaljujući njemu koža zadržava mladalački izgled i tonus. U kakaou se takođe nalaze polifenoli koji vezuju slobodne radikale i tako štite kožu od preranog starenja. Kao rezultat dobijamo baršunastu i mlađu kožu. Aminokiseline dovode do stvaranja serotonina i endorfina-hormona sreće. Kombinacija relaks masaze i kreme od čokolade sa ekstraktima pomorandže pored navedenih efekata potpuno obnavlja Vašu energiju! Preparati na bazi čokolade su posebno delotvorni zimi jer vrlo uspešno hrane, jačaju i regenerišu kozu isušenu i ostećenu vetrom I hladnoćom, tako da je pravi trenutak za uživanje u ovakvom tretmanu!

"Evexia health club" je deo grupe kompanija sa internacionalnim iskustvom u oblasti nege lepote. Ovaj salon lepote u Beogradu Vam nudi profesionalno savetovanje i tretman lepote na visokom nivou, veoma iskusan tim osoblja i prijatnu atmosferu u centru grada. "Evexia health club" nudi sasvim nov koncept tretmana lepote i garantuje željene rezultate. U salonu lepote "Evexia health club"  primetićete da visoko stručno osoblje, uvek nasmejano i prijatno, svakom klijentu poklanja posebnu pažnju i pruža najkvalitetnije usluge kao sto su: najbolji tretmani lica, anticelulit tretmani, SPA tretmani  i laserska epilacija. Posetite "Evexia health club"  i uverite se izvrsnu uslugu i vrhunski kvalitet!

 

www.evexia.rs


Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Evexia Health Club

Bulevar umetnosti 1, Beograd
011/2131-485

Vaučer važi

do 21.4.2013.

Napomene

  • Obavezno zakazivanje unapred!
  • Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite centar i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Jedan vaučer važi za jednu osobu!
  • Radno vreme: radnim danima od od 12:30 do 20:30, subotom od 10:00 do 18:00
  • Kontakt telefon: 011/2131-485

Slične ponude