11547 din za 10 noćenja sa autobuskim prevozom, Stavros! Polazak 30.08.! Popust 24%!

15193 DIN
Rasprodato

"Kupoman" i Turistička agencija "Falcon" vode Vas na desetodnevno letovanje u Grčku, u prelepi Stavros! Stavros se nalazi ispod planine Holomontas, 70 km od Soluna. Duž obale je velika šuma-park platana i duga peščana plaža, koja sa svojim terenima za sport i zabavu predstavlja idealno mesto za rekreaciju .Okolina i samo mesto odlikuju se zelenilom, kristalno čistim morem, pešcanim plažama uz koje se nalaze parkovi platana i palmi zadovoljice i najzahtevnije posetioce. Vreme možete provesti posećujuci i brojne restorane, taverne, prodavnice, a mesto pruža i mogućnost bavljenja klasičnim sportovima i sportovima na vodi. Večeri su naravno  rezervisane za brojne diskoteke i barove!

Vila Andonikos se nalazi 250m od plaže, na početku Stavrosa. Svaki studio ima TWC, TV, kompletno opremljenu kuhinju, prostranu terasu i klima uređaje. Vila takođe ima lepo dvorište sa roštiljem.

Vila Sarajotis se nalazi u centru Stavrosa ,u glavnoj ulici ,150 metara od obale. Kuća je dvospratna, ima studije kapaciteta do 3 osobe. Svi studiji imaju kuhinju, kupatilo, terasu, A/C i TV.

Program putovanja:

1. dan - okupljanje putnika i vožnja autobusom

2.-11. dan - smeštaj i slobodno vreme za odmor i individualne aktivnosti

12. dan - napuštanje apartmana i polazak u popodnevnim časovima

13. dan - dolazak u Beograd u prepodnevnim časovima

U cenu je uračunato:

  • smeštaj na bazi 10 noćenja/11 dana u studiju
  • autobuski prevoz

U cenu nije uračunato:

  • putno i zdravstveno osiguranje
  • doplata za A/C 5 eur dnevno na licu mesta

Iskoristite popust od 24%, uštedite 3646 dinara i provedite nezaboravno letovanje u Stavrosu!

http://www.falcon.rs/

falcon.travel@beotel.net


Pitanja

Stanomir
15.8.2012. 15:59
Ako se pogleda prikaz vile Sarajotis na sajtu, jasno se vidi da je to dvokrevetna soba sa pomocnim lezajem koji se izvlaci. Da li se to onda moze tretirati kao trokrevetna soba ili ne. Da li to znaci da ta treca osoba spava na pomocnom lezaju. Smatrate li to onda korektnom ponudom.
Kupoman
Stanomire, radi se o trokrevetnim sobama koje imaju jedan francuski krevet i još jedan krevet za jednu osobu koji nikako ne spada u pomoćne ležajeve.

Gde iskoristiti vaučer?

Falcon d.o.o.

Makenzijeva 67 ,Vracar, Beograd
011/32-85-111

Vaučer važi

do 10.9.2012.

Napomene

Slične ponude