1190 din za dve antistres ili relaks masaže po izboru klijenta + manuelna limfna drenaža (trajanje tretmana 65 minuta) u salonu lepote Latisse!

2800 DIN
Ponuda je istekla

Dve antistres ili relaks masaže po izboru klijenta + manuelna limfna drenaža, u trajanju od 65min (2x65 min. za samo 1190). Puna cena dve masaže je 2800 din. Popust 1610 din. Pružite nam poverenje a mi ćemo Vama kvalitet i zadovoljstvo!

Opis ponude:

Ako imate česte glavobolje,ukočenost u vratu,leđima,ako osećate bol ili ste često isfrustrirani,pod stresom a najčešće je kombinacija svega navedenog onda Vam treba Antisres masaža.Antistres masaža je kombinacija terapeutske i relaks masaže  kojom se uspešno za kratko vreme rešavate i fizičkog ali i psihičkog stresa.Ljudi oko Vas će to na Vama odmah da primete a Vi ćete se osećati bolje,bez bola,ukočenosti, lepršavije, veselije, bit  ćete tolerantniji na poslu a i kod najbližih.

Ako osećate kao da imate  tegove u nogama, stopalima, ako imate bol u blizini skočnog zgloba....onda su to simptomi da treba da Vam se uradi manuelna (najbolja i jedina prava ) limfna drenaža.Bukvalno rečeno limfe su naši odvodi otpada,ćelijskih produkata,otpadne vode,masnoće,teških metala...koje povremeno treba otpušiti-izdrenirati a sve neprokrvljene delove tela(najčešće masni delovi tela)pokušati prokrviti,što je u kombinaciji(prokrvljenost i limfna izdreniranost) bitan preduslov za dobro psihofizičko zdravlje!

https://www.facebook.com/pages/Studio-Latisse/400736160096539?fref=ts

Pitanja

Trenutno nema pitanja, možete da ostavite komentar.

Gde iskoristiti vaučer?

Studio Latisse

Svetozara Miletića 42, Novi Sad
060/6628772

Vaučer važi

do 27.2.2016.

Napomene

  • Obavezno zakazivanje termina unapred!
  • Jedan vaučer važi za 1 osobu!
  • Možete kupiti više vaučera!
  • Kontakt telefon: 060/6628772

Slične ponude