1190 din za izlet u etno selo Stanišići! Popust 50%!

2400 DIN
Ponuda je istekla

“Na svetu, јеdnostavno, postoje mesta na kojima postajete potpuno sigurni da је za brige, i sutra dosta vremena. Zelena voda јеzera, belina krila labudova, plavo nebo i arhaična arhitektura objekata, etno-selo Stanišići коd Bjeljine čine upravo takvim prostorom.”

Polazak u 8 časova sa parkinga Sava Centra. Vožnja Zagrebačkim autoputem do Kuzmina, sa usputnim zadržavanjima i vožnja prema graničnom prlelazu Rača. Dolazak u Banju Dvorovi, obilazak i kratko slobodno vreme. Nastavak prema centru Bjeljine. Poseta manastira-crkve Sv. Vasilije Ostroški, koji je sagrađen 2001. godine sa zvonikom i satom visokim preko 30m, i dominira okolinom i predstavlja simbol manastira. Zatim obilazak Etno sela Stanišići, slobodno vreme, i uživanje uz žubor potoka i čeketanje vodenice potočare. Povratak prema Beogradu, u popodnevnim časovima, uz kraću pauzu za odmor. Dolazak u Beograd u večernjim časovima.

Aranžman obuhvata:
- prevoz turističkim autobusom na navedenoj relaciji
- obilazak crkve  Sv. Vasilije Ostroški
- obilazak Banje Dvorovi
- poseta Etno selu Stanišić
- usluge pratioca grupe (predstavnik agencije)
- troškove organizacije putovanja


Aranžman ne obuhvata:
- individualne troškove

http://www.travellino.rs/


Pitanja

Natasa
2.4.2012. 00:01
Da li u Stanisicima primaju dinare i da li tamo postoji menjacnica gde dinari mogu da se zamene za marke/evre?
Kupoman
Nataša, tamo primaju konvertibilne marke, ali ovde u Beogradu u većini menjačnica možeš da zameniš dinare za marke i da odeš tamo spremna! Takođe, i u Bijeljini možeš da zameniš evre/ dinare za marke! :)

Gde iskoristiti vaučer?

Turistička agencija Travellino

Balkanska 28,, Beograd
011/2645-624

Vaučer važi

do 0.0.0.

Napomene

Slične ponude